Britney Spears la 33 de ani. Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului!

Publicat pe

Britney Spears împlineşte astăzi 33 de ani, dintre care o mare parte şi i-a petrecut în lumina reflectoarelor pentru că aşa cum spune pe scenă se simte cea mai fericită persoană din lume'.

 

După ce la 10 ani intra în clubul lui Mickey Mouse alături de Christina Aguilera, Ryan Gosling şi Justin Timberlake, Britney a devenit idolul unei întregi generaţii pe care a cucerit-o cu melodii ca Baby One More Time' sau Im a Slave 4 U', cu al său clip extrem de hot.

 

Au rămas în istorie sărutul cu Madonna de la VMA din 2004, dar şi căsătoria de 55 de ore cu Jason Allen Alexander de la Las Vegas. Au urmat căsătoria cu Kevin Federline, naşterea celor doi copii, problemele de cuplu, momentele în care a fost hărţuită de paparazzi, schimbările de look, tinutele neglijente, revenirea pe scenă cu Circus Tour, relaţiile cu cu Jason Trawick, David Lucado şi acum cu Charlie Ebersol.

 

La 33 de ani, Britney mărturiseşte că mai are multe de învăţat, despre afaceri, muzică, despre mine. Este foarte stimulant'. Anul acesta şi-a lansat o colecţie de lenjerie intimă şi a primit numai cuvine de laudă pentru ţinutele stylish pe care le-a purtat.

 

Foto: Hepta

 

Britney Spears la 33 de ani. Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului! Britney Spears la 33 de ani. Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter