„A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi...”. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Publicat pe

Brooke Shields, sex-simbolul anilor ’90, a dezvăluit recent unul dintre cele dureroase momente prin care a trecut – actrița a fost victima unui viol pe când avea doar 22 de ani, iar dramatica întâmplare a marcat-o profund. Atunci se afla la început de carieră, iar încrederea pe care i-a acordat-o unui necunoscut cu care ar fi trebuit să vorbească despre potențiale proiecte cinematografice a costat-o enorm. Iată cum a depășit actrița durerosul moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani. În cadrul unui documentar care a avut premiera la Sundance Film Festival, Brooke Shields a dezvăluit că a fost victima unui viol, în 1987, la scurt timp după ce absolvise Universitatea Princeton. Actrița a vorbit pentru prima oară despre acest lucru abia 35 de ani mai târziu, însă rememorarea dramei prin care a trecut a readus la lumină dureroasele momente.

„A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi...'. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani„A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi...'. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Brooke Shields a fost sex-simbolul anilor 90, filmul Laguna albastră făcând din ea un star peste noapte. Chiar dacă, de-a lungul timpului, acesta a rămas cel mai memorabil rol al ei, actrița a rămas permanent în atenția fanilor săi, care au fost șocați să afle, recent, cum a început pentru ea drumul spre consacrare.

Aceasta a făcut dezvăluiri absolut șocante în documentarul  „Pretty Baby: Brooke Shields', prezentat la Sundance Film Festival, unde a vorbit nu doar despre viol, ci și despre ședința foto nud pe care a făcut-o la doar 10 ani, precum şi despre rolul ei din filmul „Pretty Baby', unde a jucat rolul unei prostituate minore, la vârsta de 11 ani. Patru ani mai târziu, era protagonistă în „Blue Lagoon', de asemenea un film cu scene erotice, iar apoi a jucat în „Enless Love', un alt film cu scene explicite.

Citește și: Brooke Shields arată fabulos în costum de baie! La 55 de ani, vedeta din Laguna albastră nu are pic de celulită

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu’

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…’

Conform Daily Mail, Brooke Shields a povestit cum a ajuns să fie victima unui viol, la 22 de ani, după ce s-a întâlnit cu un bărbat care ar fi trebuit s-o ajute să revină pe marele ecran, la Hollywood. Cei doi au luat masa la un restaurant, după care el a invitat-o în camera sa de hotel, spunând că urmează să-i cheme un taxi. Acesta însă, după ce a mers la baie, s-a întors dezbrăcat și a violat-o.

„A fost ca o bătaie… îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta. Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că nu-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Şi m-am gândit doar: Rămâi în viaţă şi pleacă', a dezvăluit Brooke Shields, conform sursei citate.

După dramaticul moment, Brooke și-a sunat un prieten specialist în securitate, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este un viol'. Iar ea a replicat: „Nu sunt pregătită să cred asta'.

Actrița a avut nevoie de ani de terapie după viol

De-a lungul carierei, Brooke Shields a trecut de mai multe ori prin momente delicate… La un moment dat, actrița a povestit cum a fost abordată chiar de Donald Trump, acesta nefiind singurul bărbat fermecat de frumusețea actriței… Dar pentru Brooke Shields acel viol a fost, cu siguranță, o experiență care a marcat-o pe viață. De altfel, actrița a mărturisit că a avut nevoie de ajutor specializat.

„Mi-au trebuit mulți ani de terapie pentru a putea măcar să vorbesc despre asta. Cu siguranță am muncit foarte mult pentru a trece peste asta și am învățat să o procesez. Și am ajuns într-un loc, și am ajuns într-un moment în societatea noastră, în care putem vorbi despre aceste lucruri mult mai deschis. Nu aveam nicio idee că o voi spune', a dezvăluit ea pentru hollywoodreporter.com.

La rândul ei mamă de fete, Brooke Shields a luat decizia de a vorbi despre acest lucru, considerând că împărtășirea experienței prin care a trecut le va ajuta pe tinerele care au fost victimele unor agresiuni sexuale.

„Am vrut să împărtășesc această poveste cu alți bărbați și femei care ar putea, eventual, să se lupte sau să încerce să supraviețuiască acestui lucru, sperând că măcar dacă împărtășesc incidentul și povestea, atunci îi va ajuta pe alții să treacă prin ceea ce trebuie să depășească. Sper să fiu un astfel de sprijin', a mai spus Brooke Shields. 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă