Cabral a ajuns la spital, plin de sânge: "Plagă prin înjunghiere". Medicii au suspectat că l-a înjunghiat Andreea Ibacka

Publicat pe

Cabral a trecut printr-o pățanie greu de imaginat! Prezentatorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a reușit să ajungă la spital, plin de sânge, după ce a suferit o plagă prin înjunghiere. Cuțitul a pătruns adânc, până la os. Credea că a scăpat de aventurile trăsnite după ce s-a întors din jungla Republicii Dominicane, dar iată că s-a înșelat. Nici în țară nu a avut prea mult timp parte de liniște, iar acum a dezvăluit cum s-a putut întâmpla una ca asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral a dezvăluit, pe blogul propriu, ce pățanie a trăit recent, după ce s-a întors alături de familie. În loc să se bucure de prezența celor dragi și să stea liniștit, a ajuns pe holurile spitalului, cu o plagă înjunghiată. Însă, toată târâșenia abia acum începe. Prezentatorului nu i-a venit să creadă ce i-au putut spune mai multe cadre medicale despre soția lui, Andreea Ibacka.

Cabral a ajuns la spital, plin de sânge: "Plagă prin înjunghiere". Medicii au suspectat că l-a înjunghiat Andreea IbackaCabral a ajuns la spital, plin de sânge: "Plagă prin înjunghiere". Medicii au suspectat că l-a înjunghiat Andreea Ibacka

Cum a ajuns Cabral la spital, plin de sânge

A vrut să testeze un cuțit nou, dar a reușit să își facă o rană de toată frumusețea. După ce a ajuns la spital, Cabral a constatat cu stupoare că toată lumea a dat vina pe… Andreea Ibacka!

„Mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt.

Cobor privirea. Jeanșii mei gri primeau infuzie de roșu. Strâng cuțitul (are un mecanism superb, cu siguranță, să nu te tai) și verific rana. Cum verific rana? Bag deștu în tăietura din pantaloni și-apoi mai departe. Intră ușor, alunecă mai departe și se oprește în os. (…)

Las copiii vegheați de nevastă și plec la spital. Mă duc să vorbesc la Triaj, dau actele, semnez formularele și ajungem la întrebarea:

– Ce ați pățit?
– Ce să pățesc… m-am cuțitat singur.
– Deci autovătămare. Cu intenție?
– Ăăă… păi dacă era cu intenție alegeam și eu un loc mai spornic, să nu mai consum și benzina până aici. Nu, involuntar.
– Dumneavoastră?
– Păi… da, eu… involuntar.
– Sigur nu soția, da?

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral, probleme la petrecerea de 1 an a lui Tiago. Ce s-a întâmplat cu tăierea moțului: „Nu ne plictisim deloc”

Citește și: Ce relație are Iulia Vântur cu părinții lui Salman Khan, iubitul ei: „Tatăl lui este o legendă”

Citește și: Cum se înțelege Cabral cu Inoke, fiica lui cea mare: „Tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic”

Citește și: Dana Budeanu sare în apărarea Deliei și le atacă pe femeile care fac copii „că trebuie”: „Voi nu trebuie să nașteți, dacă pentru voi este un coșmar tot ce se întâmplă…”

Și aici m-am blocat puțin. Oare dacă spun că ea m-a cuțitat… scap de ea? (…) Mă întorc către domn și-l întreb suav:

– Dacă spun că m-a feliat nevasta veniți și mi-o luați de pe cap?
– Nu, zice. Doar chemăm Poliția. Apoi investigații. Și până la urmă tot la proces.
– A, păi cu proces știam deja și eu. Deci… nu, nu nevasta. Eu singur. De prost.

Zice că bine, semnez încă un formular și mă trimite la ortopedie. (…) După ceva timp mă cheamă. Intru.

– Ce-ați pățit?
– Plagă prin înjunghiere, cam 2cm, până la os. Cu cuțit.

Prima întrebare a omului:

– Nevasta v-a înjunghiat, sau cum? (…)

– Nu, domle, singur.
– Sigur? 

Îl asigur că da, mă pune să mă întind pe pat și-mi spune că vine imediat doctorul. Vine doctorul.

– Ce avem aici?
– O plagă prin înjunghiere dom doctor. Pacientul spune că e accident casnic.

Se uită la mine.
– Ooo, domnu Cabral!
– Bună seara! Da cum s-a întâmplat?
– Păi…
– Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta!

Acum mi-e și frică să dorm acasă!„, a scris Cabral pe blogul personal.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter