Cabral – „Am două prenume”. Al doilea prenume al lui este mereu motiv de glume

Publicat pe

Cabral mai are un prenume, de care puţini ştiu, iar cei care îl cunosc îl tachinează tot timpul pe prezentatorul TV din cauza acestui prenume foarte romanesc.

 

Astfel, pe Cabral îl mai cheamă si Neculai, dupa bunicul lui, preotul, motiv pentru prezentatorul TV să-şi sărbătorească ieri ziua de nume.

 

Cabral a mărturisit că cel de-al doilea nume al lui este mereu un motiv de miştouri pentru apropiaţii lui care se amuză spunând că „nu poţi fi negru şi să te cheme Neculai'.

 

broccoli

Ca în fiecare an s-a bucurat mult de urările primite şi a fost surprins de colegii săi cu un tort în formă de broccoli, ştiut fiind faptul că acesta nu suportă această legumă, pe care nu o conideră mâncare.

„Am două prenume. Unul dintre ele este Neculai, după bunicul meu, preotul, odihnească-se în pace.
Motiv de multe mișto-uri, că nu poți fi negru și să te cheme Neculai… adevărul e că și mie mi se pare amuzant.
Azi e ziua mea… și vă mulțumesc pentru urările pe care le-am primit deja, sper să fiți bine și voi, oriunde ați fi.
Din poză râde către cameră un tort primit de la echipa mea, o gașcă incredibil de tare (și plină de mișto-uri, tortul e în formă de broccoli… ei știind că pentru mine broccoli nu e mâncare).
Mulțumesc frumos! Multe zâmbete tuturor și… la mulți ani, Nicoleta și Nicolae!'

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter