Cabral a rămas singur la filmările pentru "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: "Mi-a plecat familia"

Publicat pe

După ce Republica Dominicană a fost lovită din plin de Uraganul Fiona, se pare că Andreea Ibacka s-a întors în țară, imediat ce lucrurile s-au mai calmat. Cabral a anunțat pe rețelele de socializare că a rămas oficial fără familie la filmări. Acest sacrificiu a fost unul necesar, cu toate că suferă teribil fără soția lui și fără cei doi micuți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Inițial, s-a spus că Andreea Ibacka, Namiko și Tiago vor rămâne alături de Cabral în Republica Dominicană până când se termină filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Se pare însă că Uraganul Fiona i-a speriat destul de tare pe cei aflați în Republica Dominicană pentru acest proiect, așa că prezentatorul și soția lui au decis ca ea și cei doi copii să revină în țară.

Cabral a rămas singur la filmările pentru "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: "Mi-a plecat familia"Cabral a rămas singur la filmările pentru "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: "Mi-a plecat familia"

Andreea Ibacka și copiii s-au întors în țară

După ce a rămas singur în Republica Dominicană, Cabral a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că deja resimte din greu dorul de familie.

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol. Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris Cabral pe Facebook.

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici: „În toate camerele e plin de apă”

Citește și: Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Soția artistului: „Am fost în stare de șoc”

Citește și: Cum s-a schimbat căsnicia lui Cabral după venirea pe lume a celor doi copii:„Meniul nu mai cuprinde mare lucru'

Citește și: Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă: „Își vede fetițele foarte rar și nu…'

Ce a dezvăluit Cabral, după Uraganul Fiona

Se pare că întreaga echipă a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a trecut prin momente înfiorătoare atunci când Republica Dominicană a fost lovită de Uraganul Fiona.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate.

Apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă', este mesajul postat de Cabral Ibacka pe contul personal de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter