Călătorie în lumea parfumurilor de lux

Publicat pe

Vedetele au acceptat provocarea lansata de Elysee Concept de a patrunde in lumea creatiilor Memo, menite sa transpuna iubitorii de parfumuri in toate colturile lumii. Asadar, invitatii s-au imbarcat in trenul Elysee Express, care a oprit in statia Marriott, The Grand Avenue.

 

Calatoria in lumea parfumurilor de lux a fost extrem de placuta, cei prezenti vizitand cu ajutorul notelor parfumate cele mai frumoase colturi ale lumii.

 

Clara si John Molloy, fondatorii Memo, au creat o colectie de parfumuri care reprezinta fiecare in parte destinatii exotice, romantice sau boeme. Astfel, iubitorii de parfumuri si calatorii pot alege fie note inspirate de Cartier Latin, fie de Granada, Indonezia sau Irlanda.

 

O alta surpriza a serii a fost dansul indonezian, moment realizat cu sprijinul Ambasadei Indoneziei.

 

In plus, in cadrul evenimentului, partenerul Elysee, Porsche Inter Auto Romania, a prezentat noul model Porsche Macan, disponibil clientilor Elysee la un pret special.

 

Călătorie în lumea parfumurilor de luxCălătorie în lumea parfumurilor de lux
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter