Călătorii cu stil

Publicat pe

Când vine vorba de călătorii, celebritățile au șansa de a descoperi mereu locuri noi și încântătoare. Și pentru că imaginea este extrem de importantă pentru ele, actrițele, cântărețele sau supermodelele știu exact care sunt trucurile pentru a se menține fresh atunci când călătoresc. De la sfaturi care țin de sănătate, la igienă și până la menținerea formei fizice, vedetele își dezvăluie tipsurile de călătorie.

 

Celebră pentru obiceiurile sănătoase care au și ajutat-o, de altfel, să obțină un tonus perfect, Jennifer Aniston bea apă în mod constant pe durata întregii zile. Însă numai atunci când se află în avion, soția lui Justin Theroux își permite un mic răsfăț: un Bloody Mary delicios! În plus, după un zbor lung, actrița merge întotdeauna la sala de gimnastică pentru o sesiune de 30 de minute de alergare. 'Îmi dezmorțește corpul și mă ajută să scap de efectele neplăcute ale diferenței de fus orar.'

 

Când vine vorba de călătorii, Jessica Alba are mereu grijă la igienă, mai ales că avioanele, zborurile lungi sau hotelurile îi pot perturba sistemul imunitar. De aceea, de fiecare dată când călătorește, actrița are în bagajul de mână gel dezinfectant pentru mâini, pe care nu ezită să-l folosească din plin.

 

Karlie Kloss este extrem de inventivă atunci când se află departe de casă. Pentru că atunci când călătorește nu reușește să-și urmeze îndeaproape ritualul de exerciții fizice cu care s-a obișnuit, Karlie are mereu în bagaj câteva accesorii inedite: greutăți sau benzi elastice pentru fitness, cu care poate face 20 de minute de mișcare chiar în camera de hotel.

 

Gwyneth Paltrow cunoaște foarte bine efectele benefice ale Vitaminei C, așa că imediat ce urcă în avion își ia 'porția' recomandată de către medicul ei personal. Astfel, actrița se asigură că este în formă maximă și că nu va avea nicio problemă de sănătate în timpul filmărilor.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

 

Călătorii cu stilCălătorii cu stil

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter