Simona Gherghe pleacă  de la Acces Direct

Sunt ultimele zile la televizor pentru Simona Gherghe, pentru că în scurt timp va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Prezentatoarea TV de la 'Acces Direct' și-a anunțat plecarea, iar de luni la cârma emisiunii va veni altcineva.

Simona Gherghe este însărcinată în ultimul trimestru, iar vedeta va aduce pe lume în scurt timp un băiețel. Viitoarea mămică intră în concediu de maternitate, iar de luni nu o mai putem vedea la Acces Direct, așa cum ne-a obișinuit.

Deocamdată nu se știe cine va veni în locul Simonei Gherghe la cârma emisiunii, iar surpriza va fi cu siguranță una mare. Prezentatoarea TV și-a anunțat plecarea și nu se știe când va reveni pe micul ecran.

„Doar cel mai norocos câştigă telefonul, iar lunea viitoare viitorul prezentor „Acces Direct' va anunţa câştigătorul. Eu o să mă retrag puţin cât să nasc un pic', a spus Simona Gherghe la Antena 1.

În emisiunea de vineri, Simona Gherghe va anunța cine îi va lua locul la 'Acces Direct'. Tot vineri, viitoarea mămică își va lua la revedere de la telespectatori pentru o perioadă de timp.

„O să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar, pe de altă parte, mă bucur că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat când o să apară şi bebe doi', a declarat, pentru Antena Stars, Simona Gherghe.

Cum se va numi băiețelul Simonei Gherghe

Simona Gherghe a dezvăluit care va fi unul dintre numele băiețelului său. Se pare că micuțul se va numi și Ioan, așa cum îl cheamă pe tatăl vedetei. A mai rămas foarte puțin până când bebelușul va veni pe lume. Simona Gherghe este cea mai fericită mămică din lume.

„Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie'a dezvăluit Simona Gherghe, în direct la emisiunea „Acces Direct'.

Citește și: Simona Gherghe se mândreşte cu burtica de gravidă. Naşte peste aproximativ trei luni

Citește și: Simona Gherghe, înspăimântată după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator! Vedeta va naște tot prin cezariană

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro