Când va avea loc nunta Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Ei deja se comportă ca o familie

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt împreună de multe luni de zile. Se comportă precum o familie, iar totți se întreabă: când va avea loc nunta? Iată că cei doi au vorbit despre marele moment, unul pe care toți fanii îl așteaptă!

Cu suișuri, cu coborâșuri, cu momente frumoase și vacanțe de neuitat, așa e relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Și-au cunoscut și familiile, Bianca le îndrăgește deja pe fetițele bărbatului de afaceri, iar Alex Bodi o iubește pe micuța Sofia.

Iată că a venit momentul ca ei să vorbească despre nuntă. Alex Bodi se gândește la căsătorie, la momentul în care îi va pune marea întrebare Biancăi.

„Aştept momentul potrivit”, a spus Alex Bodi despre cererea în căsătorie.

Și Bianca spune că la momentul potrivit se va întâmpla.

„Dacă e să se mai întâmple chestia asta, nu vreau să îmi fac niciun plan, că Dumnezeu ştie. Noi amandoi trăim prezentul. Ne bucurăm că suntem sănătoşi, unul de celălalt, de copii noştri şi nu stau să analizez chestii de genul ăsta. Adică dacă e să se întâmple, cu siguranţă se va întâmpla. Nu vreau să fie nimic forţat. Dar încă nici eu nu văd niciun inel pe deget”, a adăugat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu, vacanță de lux în Singapore alături de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost plecați într-o vacanță de lux, în Singapore. Vedeta a început să călătorească foarte mult de când este cu afaceristul. Cei doi s-au plimbat prin cele mai frumoase locuri din lume.

Cei doi nu călătoresc la low-cost, ci întotdeauna aleg pachetele business. Bianca Drăgușanu s-a pozat când lua masa în avion și se uita la un film. Toată lumea s-a mirat de luxul pe care fosta soție a lui Victor Slav l-a expus. Se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu duc lipsă deloc de bani.

Foto: Facebook, VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter