Cândva făcea senzație cu emisiunea ”Din dragoste”, dar a dispărut de pe sticlă. Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Radu!

Publicat pe
Cândva făcea senzație cu emisiunea 'Din dragoste', dar a dispărut de pe sticlă. Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Radu!Cândva făcea senzație cu emisiunea 'Din dragoste', dar a dispărut de pe sticlă. Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea Radu!

Ani de zile, mai precis peste 20, a fost una dintre cele mai populare vedete de pe micul ecran, însă de circa un an, după ce a plecat de la TVR și Antena 1, nu s-a mai auzit nimic de el. Greu de crezut, dar Mircea Radu a renunțat la televiziune. Iată cu se ocupă acum!

Și-a început cariera la TVR, prezentând știrile pe vremea în care și Andreea Marin făcea același lucru, după care a cunoscut o popularitate fără margini cu emisiunea-fenomen 'Din dragoste', la Antena 1. În ultimii ani, însă, Mircea Radu nu a mai găsit un format cu care să înregistreze același succes. După ce a fost coleg de emisiune o vreme cu Marina Almășan la TVR 2, la ' Femei de 10, Bărbaţi de 10', în 2017, Mircea Radu s-a întors la Antena 1 pentru a modera 'IE Românie'. Ambele proiecte s-au dovedit de scurtă durată, fiind urmate de o perioadă de tăcere din partea vedetei, care s-a reorientat către…online.

Cu ce se ocupă acum Mircea Radu

Mircea are acum un site de călătorii și rețete, 'Povești cu Gust'. Mai precis, așa cum se menționează pe site, 'Mircea Radu străbate satele şi cătunele munţilor cetăţilor dacice ca să afle de la oamenii locului legende, poveşti şi – nu în ultimul rând – reţete autentice. Iar toate comorile descoperite sunt filmate şi prezentate pe site-ul şi pe pagina de Facebook ale proiectului, fiind întinse apoi pe mese în evenimente gastronomice alternative, la care publicul este invitat să guste bucate pregătite chiar de gospodinele care au fost descoperite şi filmate în cătunele din munţii dacilor.'

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter