Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: "Sunt praf emoţional!"

Publicat pe

Pandemia COVID-19 i-a schimbat viața cântăreței Alya. Tânăra a plecat în Scoția, pentru o viață mai bună, dar s-a trezit în situația de nu avea ce mânca, în urma restricțiilor impuse de coronavirus. N-a mai putut veni în România, nici să-și câștige traiul cântând, așa că a fost nevoie să facă orice pentru a supraviețui.

Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: "Sunt praf emoţional!"Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: "Sunt praf emoţional!"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alya (33 ani) a plecat în Scoția la începutului anului, însă nu s-a așteptat nicio clipă la ceea ce urma să se întâmple cu viața ei. Blocată acolo, artista a fost nevoită să se descurce așa cum a putut, ca să nu moară de foame și a acceptat să-i ajute la curățenie pe locatarii unui bloc.

„Situaţia a luat amploare şi am fost nevoită să închiriez ceva, pentru că nu puteam să plec din Scoţia. Am stat câteva săptămâni într-un orăşel, am ajutat locatarii dintr-un bloc unde am fost distribuită. Am ajutat şi am făcut curăţenie la ei. I-am ajutat cât am putut şi am făcut cumpărături pentru cei care aveau nevoie', a spus îndurerată Alya pentru Click.

Apoi, Alya a povestit că a ajuns în Marea Britanie, loc în care a care a continuat să facă curățenie, să spele vase, orice pentru a se putea întreține, căci banii se terminau rapid. Potrivit spuselor sale, Alya a avut noroc că mama sa și o prietenă bună i-au mai trimis câțiva bani.

„Apoi am plecat în Marea Britanie, am reuşit să ajung pe undeva pe lângă Londra. Am trecut prin multe, sunt praf emoţional, pentru că prin ce am trecut eu sper să nu mai fi trecut nimeni. M-au ajutat din ţară mama şi o prietenă foarte bună, care mi-au trimis bani, pentru că ai mei se terminaseră. Am găsit un hotel în care să stau, însă cum banii erau pe terminate am început să lucrez pentru ei, să fac curat, să spăl vase', a continuat artista.

Tot ea a spus că este în continuare distrusă din punct de vedere emoțional și că își dorește să ajungă cât mai curând înapoi acasă.

„Este un mare haos în continuare şi nu ştiu când mă voi întoarce, sper să o fac cât mai repede, sper să înceapă zborurile din iunie, pentru că altfel mai stau blocată aici', a mărturisit solista.

Alya a fost protejata lui Miron Cozma

Miron Cozma (65 de ani) şi Alya au ţinut prima pagină a ziarelor multă vreme, când au povestit că plănuiesc să filmeze un videoclip. Luceafărul huilei' i-a devenit un fel de impresar: găsea evenimente, petreceri sau concerte unde Alya să cânte cu colegii de trupă. Lucrurile au mers binişor până de Revelionul din 2017, când fata a rămas cu buza umflată, cu bagajele şi cu trupa de băieţi în aeroport.

„Sunt foarte supărată pe Miron Cozma pentru că mi-a dat ţeapă şi am pierdut evenimentele de Revelion, atât din Franţa, cât şi din România', a declarat Alya, atunci, pentru Click.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter