Cântăreața Lora s-a obișnuit cu rolul de prezentator la "Vorbește lumea". Ce dificultate a întâmpinat la una dintre ediții - EXCLUSIV

Publicat pe

Lora este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Pe lângă faptul că urcă des pe scenă, la concerte, ea prezintă și emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, în locul Adelei Popescu. Artista s-a acomodat cu noul job, însă a avut parte și de o mică dificultate, la una dintre ediții. EXCLUSIV pentru VIVA!, ea a povestit prin ce a trecut.  

Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu glumele la purtător, Lora este una dintre cele mai iubite prezențe de pe micul ecran. Impresiona mereu cu cântecele sale, iar iată că de ceva timp o vedem într-o nouă postură: prezentator la „Vorbește lumea”. I-a locul locul Adelei Popescu pentru moment. Aceasta a devenit mămică pentru a doua oară și copiii săi au nevoie de toată atenția.

Lora face echipă acum cu Cove, amândoi țin telespectatorii în fața ecranului pentru aproximativ 3 ore de emisie. EXCLUSIV pentru VIVA!, Lora a povestit că la una dintre ediții a ajuns cu 5 minute înainte de a intra pe post. Trebuia să se machieze, să îmbrace rochia, să citească subiectele cele mai importante. Iată cum a reușit să facă față presiunii.

„Eu n-am mai fost așa în rolul de prezentator, am mai încercat, dar nu se compară. Experiența de la Vorbește lumea, în primul rând, este în direct, este în fiecare dimineața trezirea și trebuie să ai aceeași stare bună. N-am știut cât de greu poate fi!

Este un loc în care mă deconectez de foarte multe lucruri care mi se mai întâmplă mie. (…)

Nu, nu am întârziat niciodată, dar mereu am stat cu emoții pentru că traficul de la ora aia nu era ceva ce cunoșteam eu. Atunci am avut tot felul de surprize. Aveam mereu marja aia de timp, dar am ajuns cu 5 minute înainte. Crede-mă că am avut 5 minute, altă valoare au în momentele alea. (…) A trebuit să mă aranjez, să mă cablez, ultimele 5 minute.”,  a declarat ea.

Urmărește întreg clipul pentru declarațiile inedite alte cântăreței.

 

Lora a fost suspectă de o boală cruntă la doar 30 de ani

În 2013, când toată lumea credea că viața Lorei se desfășoară de la un concert la altul, de la o emisiune la alta, artista trecea prin cel mai mare coșmar al vieții sale. Suspectă de cancer, artista a mers pentru analize amănunțite în Turcia.

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt…”

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter