Care e starea de sănătate a Ronei Hartner după operație. Tumora canceroasă a fost eliminată

Publicat pe

Rona Hartner a fost operată luni de urgență. Medicii i-au descoperit o tumoră canceroasă care trebuia urgent extirpată. Starea ei este destul de delicată după intervenția care a avut loc la un spital din București. Artista spoeră că se va face bine repede, va urca din nou pe scenă.

La o zi după operație, Rona Hartner a fost scoasă de la Terapie Intensivă. Logodnicul acesteia a explicat cum se simte. Artista este optimistă că se va face bine.

„Trebuie să se recupereze, încet dar se recuperează. Rezultatele nu sunt unele finale dar ştim că tumora canceroasă a fost complet eliminată din corpul Ronei. În mod normal operaţia ar fi durat două ore (…) Azi a reuşit să se plimbe cu mine puţin. Nu mai este la Terapie Intensivă, s-a întors în rezerva ei. Are nevoie de multă odihnă şi sperăm că mâine va putea să mănânce (…) Rona şi-a încredinţat viaţa lui Dumnezeu şi tot ce i s-a întâmplat în viaţă este în puterea Lui. În aceste condiţii ea crede că lucrurile rele pe care le-a experimentat sunt doar o oportunitate de a fi şi mai bună. A avut această problemă poate de mult timp şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a descoperit-o.', a povestit logodnicul vedetei pentru emisiunea „Răi da buni'.

Rona Hartner, în emisiunea „Scena misterelor”

Cele  şase vedete care vor încerca să ghicească cine sunt celebritățile care se vor ascunde în spatele măștilor din Scena misterelor’, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, sunt Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban. Alături de cei șase, în show-ul Scena misterelor’, se vor afla alte patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter