Carla Bruni, poveste de amor demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul...

Publicat pe

Carla Bruni a avut o viață amoroasă destul de zbuciumată înainte de a deveni Prima Doamnă a Franței, iar acum trecutul a ajuns-o din urmă. Fostul ei iubit Raphaël Enthoven a publicat un roman în care povestește totul despre triunghiul amoros tată-fiu-Carla Bruni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Carla Bruni și Raphaël Enthoven (45), tatăl fiului său acum în vârstă de 19 ani, a revenit în atenția publicului odată cu romanul Le Temps gagné, în care acesta povestește detalii mai puțin știute. În romanul său, filozoful și omul de televiziune a povestit cum și-a părăsit „nevasta cu față de cal” pentru a-i fura iubita tatălui său, scrie Daily Mail.

Carla Bruni, femeia ideală

La scurt timp după apariția cărții, tatăl lui Raphaël , cunoscutul filozof Jean Paul Enthoven (71) și-a renegat public fiul… nu pentru că i-a furat iubita, ci pentru că a scris o carte care pe el l-a lăsat „cu inima frântă”, iar pe cei dragi, „înecându-se într-un ocean de ingratitudine”.

Nu-mi place ca viața oamenilor să fie dezvăluită astfel în public… De ce trebuie să fim eu și ai mei subiectul unor astfel de tratamente bazate pe indiscreție și denigrare? Are cineva dreptul să smulgă măștile de care fiecare dintre noi am putea avea nevoie fără consimțământul nostru și doar pentru propria plăcere?, s-a întrebat, retoric, Jean-Paul Enthoven, citat de Le Figaro.

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie spun totul despre relația dintre ei:”Știm totul unul despre celălalt”

Carla Bruni, poveste de amor  demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul...Carla Bruni, poveste de amor  demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul...

Jean-Paul Enthoven a fost pentru scurtă vreme iubitul supermodelului Carla Bruni, înainte ca fosta Primă Doamnă a Franței să îl părăsească pentru fiul și, dacă pentru asta și-a iertat fiul, pentru modul în care a zugrăvit lucrurile în cartea sa autobiografică, aparent ficțională, nu l-a mai putut ierta.

În pofida acestui fapt, mai multe personaje sunt ușor de recunoscut, conform criticilor, fosta soție a lui  Raphaël, de exemplu, Justine Lévy, primind numele Faustine. În timp ce dezvăluie detalii intime despre femeia cu „față de cal”, Carla Bruni, care în roman este Beatrice, este descrisă ca fiind „femeia ideală”.  De altfel, Justine Lévy a fost prima care a publicat o carte pe acest subiect – Nothing Serious – o versiune combinată cu ficţiune.

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

„Numele meu nu apare în roman”

Deși povestea dintre Carla Bruni și Raphaël Enthoven a suscitat la vremea respectivă multe comentarii, cu atât mai mult cu cât el și-a părăsit soția pentru ea și, mai mult, nu i-a păsat că femeia de care se îndrăgostise fusese mai întâi a tatălui său, fosta Primă Doamnă a Franței nu a părut deloc impresionată și nici jenată de detaliile apărute în carte…

„Ziceţi că se scrie despre mine în roman, dar, din câte ştiu, numele meu nu apare acolo. Atât timp cât pe nicio pagină nu scrie Carla Bruni, consider că povestea nu are legătură cu mine. Dacă scrie Ginette, Lucrece, Alexandra, nu sunt eu. Sunt personaje imaginate de autor”, a comentat soția lui Nicolas Sarkozy.

Cu toate acestea, povestea dintre Carla și Raphaël a fost una foarte intensă, chiar dacă nu s-a materializat într-un mariaj. Cei doi au trăit împreună, alături de fiul lor Aurelian, până în 2007, când s-au despărțit, un an mai târziu Carla căsătorindu-se cu Nicolas Sarkozy.

Așa mamă, așa fiică

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar în cazul Carlei Bruni chiar se confirmă. Și mama ei, Marisa Bruni-Tedeschi, a avut o viață amoroasă destul de zbuciumată, dacă ne gândim că supermodelul a venit pe lume dintr-o legătură adulterină!

Acest amănunt s-a aflat abia în 2016, când Marisa a dezvăluit în cartea ei autobiografică faptul că tatăl biologic al fiicei sale nu este Alberto Bruni-Tedeschi, ci omul de afaceri Maurizio Remmert. Mai mult, mama Carlei a mărturisit că Maurizio este fiul unuia dintre foștii săi amanți. Iar Carla Bruni a venit pe lume în urma aventurii pe care cei doi au avut-o pe vremea când Maurizio avea 19 ani și Marisa 35!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter