Carla’s Dreams este noul jurat de la „X Factor”

Publicat pe

Cel de-al 6-lea sezon al emisiunii „X Factor', care va începe în această toamnă, aduce schimbări majore, cea mai importantă fiind cooptarea în juriu a lui Carlas Dreams, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului.

 

x factor

 

„Pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite aşteptări, vreau să fiu surprins şi sunt convins că aşa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acţiune, încerc să fiu foarte deschis, dar în acelaşi timp să rămân eu şi să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, cumva e greu să eviţi „X Factor' şi am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenţia publicului pe merit. Nu ştiu să spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar că voi încerca să fiu cât mai onest!', a declarat Carlas Dreams.

 

Delia este singura care cunoaşte adevărata identitate a noului jurat, cei doi colaborând de multe ori: „Probabil că voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducătoare de pace şi de linişte', a povestit amuzată jurata.

 

La rîndul lui, juratul Ștefan Bănică știe exact ce așteptări are de la noul sezon „X Factor', care va începe în această toamnă la Antena 1. „Noul sezon „X Factor' sper să fie interesant și să se transforme într-o nouă provocare, să descopăr concurenţi talentaţi, care au ceva de spus.

 

Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: „Orice experienţă de televiziune care îi are ca protagonişti pe Delia sau Bănică este clar de urmărit!… „Dacă anul 2016 ne aduce o surpriză, atunci singurul care putea s-o ilustreze este însuşi Carla sau Carlas sau Sergiu – pentru că acesta va fi numele lui de cod – aşa cum am avut plăcerea să-l cunosc, zilele trecute, în carne şi oase şi… vopsea”.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter