Carmen Brumă nu a mai răcit de 10 ani! Descoperă care sunt cele 5 secrete

Publicat pe

Carmen Brumă are un stil de viață foarte sănătos motiv pentru care nu a mai răcit de 10 ani. Prezentatoarea tv ne-a mărturisit care sunt cele 5 secrete ce stau la baza unui sistem imunitar de fier.

  1. Alergatul în aer liber. În trecut nu ieșeam decât dacă erau peste 7 °C, dar de vreo doi ani am început să aleg și la temperaturi sub 0°C . Așa am constatat că am devenit mult mai rezistentă, toleranța mea la frig a crescut și nu am mai răcit.
  2. Suplimentele cu Zinc și cu Seleniu. Am învățat de la anumiți medici că atunci când simt că se apropie o răceală să iau 2-3 comprimate de Seleniu cu Zinc.
  3. Supă de pui făcută în casă, nu la plic, cu foarte mult pătrunjel. De fapt pătrunjel cu supă, nu supă cu pătrunjel, pentru că e o doză șoc de Vitamina C, iar supa de pui are reale proprietăți antiinflamatorii și desfundă mucoasele.
  4. 1/2 Kg Kiwi. Ți se cam sterpezesc dinții, dar asta e. Mai mult disconfort îți va provoca o răceală, așa că e mai bine să te usture un pic limba decât gâtul.
  5. O cură de sucuri timp 2-4 săptămâni. Combină cătină cu coacăze, cu afine și tot felul de fructe de pădure. Să bei zilnic, dimineața, pe stomacul gol, câte un pahar mare de suc, timp de cel puțin două săptămâni.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter