Carmen de la Sălciua l-a atacat pe Culiță Sterp și l-a acuzat că a înșelat-o: ”Cea mai mare vină o are bărbatul”

Publicat pe

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au despărțit, iar la un an distanță, artistul a cunoscut-o pe Daniela Iliescu, cea care urmează să aducă pe lume primul lor copil. Acum, Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată. Carmen l-a atacat acum pe Culiță Sterp și l-a acuzat, indirect, că a înțelat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a recunoscut că a suferit mult în perioada divorțului. Tânăra a făcut o sesiune de întrebări pe Instagram, iar fanii au întrebat-o diverse lucruri. Printre ele, un internaut a întrebat-o pe cântăreața: „Cine e vinovat? Bărbatul care înșală sau femeia care știe că e luat?'.

„Ambii poartă o vină! Dar cea mai mare vină o are bărbatul! El datorează respect femeii de lângă el! Dacă există iubire adevărată… nu există o a treia persoană!', a fost răspunsul cântăreței.

Carmen de la Sălciua l-a atacat pe Culiță Sterp și l-a acuzat că a înșelat-o: 'Cea mai mare vină o are bărbatul'Carmen de la Sălciua l-a atacat pe Culiță Sterp și l-a acuzat că a înșelat-o: 'Cea mai mare vină o are bărbatul'

Pe de altă parte, ea a fost întrebată ce părere are despre bărbații care nu își respectă fostele partenere și le jignesc, odată ce au încheiat relația.

„Fie că vorbim de foste iubite sau neveste, nu se cade să vorbești urât de trecut! Să îți cucerești noua ta iubită, blamând-o pe cealaltă femeie din trecut crezând că ea astfel nu își va face filme în cap că încă o mai iubești e unul dintre lucrurile care îl pun pe bărbat într-o ipoastază deloc avantajoasă! Spune multedespre caracterul lui acest fapt', a adăugat artista.

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a declarat în urmă cu ceva timp că a fost înșelată de Culiță Sterp.

„Nu știu dacă mai merită să vorbim despre adevăr. În momentul ăsta între noi s-a produs o ruptură definitivă. Nu mai pot să vorbesc de fostul soț la prezent, este un trecut și-mi doresc să rămână un trecut.L-am iubit foarte mult, poate mai mult decât m-am iubit pe mine. Din cauza asta am și căzut la pământ.

Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România. Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: „Poate se simte rău’

Citește și: Cum se recuperează Toni Grecu după ce s-a vindecat de COVID-19: „Nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!'

Citește și: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată! Ce datorii are la întreținere

Am avut motive. Primea mesaje și s-au întâmplat să fie și infidelități pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec. Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut', a declarat Carmen de la Sălciua, la un post de televiziune.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter