Carmen Harra a prezis de acum 5 ani că Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor rezista împreună: "El nu ar trebui să distrugă ce a clădit în 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc!"

Publicat pe

Surprinzător pentru unii, un deznodământ previzibil pentru alții, despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion nu este, în mod clar, o surpriză pentru Carmen Harra. Clarvăzătoarea spunea încă de la începutul relației lor că totul este un foc de paie și nu vor rezista mult timp împreună. Ba chiar îl sfătuia pe vedeta Antena 1 să nu renunțe la căsnicia de 15 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili.

El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor.” , spunea Carmen Harra în urmă cu cinci ani.

Carmen Harra a prezis de acum 5 ani că Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor rezista împreună: "El nu ar trebui să distrugă ce a clădit în 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc!"Carmen Harra a prezis de acum 5 ani că Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor rezista împreună: "El nu ar trebui să distrugă ce a clădit în 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc!"

Deși s-a adeverit faptul că nu au ajuns să întemeieze o familie, totuși, relația lor nu a fost chiar un foc de paie pentru că au rezistat împreună cinci ani, cu bune și cu rele. Carmen Harra mai spunea, la începutul poveștii lor de dragoste, că Lidia își va găsi fericirea alături de un alt bărbat.

Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc', mai spunea Carmen Harra.

Mesajul prin care Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia

'O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!'
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!'
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!' L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!'
, a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion, pe care, ulterior, l-a șters.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter