Cât a costat ținuta purtată de Vlăduța Lupău la cununia civilă cu Adrian Rus. A fost o mireasă atipică

Publicat pe

Vlăduța Lupău a impresionat cu talentul său muzical. Așa a reușit să facă și turul televiziunilor, să vorbească despre cariera sa, dar și despre viața personală. Recent s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Adrian Rus, portar la CFR Cluj. Ea a purtat o ținută specială în care a investit o sumă frumușică de bani. 

Muncește cu sport și cu drag și așa reușește să își facă toate poftele. Vlăduța Lupău s-a căsătorit în urmă cu o săptămână cu alesul inimii sale. Ea și Adrian au devenit soție și soț.

„Am ales să spunem DA doar noi și familia!
Unde? Departe de lume într-un codru uscat și superb unde doar vântul ne-a cântat, acompaniat de sunetele unei harpe iar emoțiile familiei au fost cu adevărat emoții. Pentru mine asta a însemnat cu adevărat acel spectaculos' pe care îl caută lumea în alte părți.
Totul a fost sublim și magic!

12 Noiembrie 2019 ❤️”, a scris artista pe Instagram.

La eveniment, cântăreața a purtat un costum special. A ales o ținută albă, mai atipică față de restul mireselor. Ținuta a fost de lux, cu multe accesorii, iar pantalonii chiar și cu o crăpătură adâncă pe picior. Aceasta s-a mândrit cu alegerea făcută, cu ținuta semnată Loulou. Se pare că artista ar fi dat cel puțin o mie de euro pentru această creație care a scos-o din anonimat.

Cât a costat ținuta purtată de Vlăduța Lupău la cununia civilă cu Adrian Rus. A fost o mireasă atipicăCât a costat ținuta purtată de Vlăduța Lupău la cununia civilă cu Adrian Rus. A fost o mireasă atipică

Cine e Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populare

Vlăduța Lupău este noua senzație a muzicii populare și reușește să ridice lumea în picioare atunci când cântă. S-a născut pe data de 8 martie 1991, pe plaiurile Șimleului Silvaniei.

Artista merge peste tot în țară să cânte, iar publicul a ajuns să o îndrăgească. Deși muzica a fost prima ei dragoste, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

Foto: Facebook, Instagram 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă