Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Suma e impresionantă

Publicat pe

Cât a fost darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Liam Simeon a fost botezat la o biserică din Capitală, iar părinții lui și invitații au avut parte de o petrecere pe cinste. Petrecere la care invitații, aleși pe sprânceană, au fost foarte darnici. Iată ce sume i-au dăruit micuțului Liam!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dat fiind că petrecerea a avut loc într-un local de lux din nordul Bucureștiului, nu puțini au fost ceicare s-au întrebat cât a mers darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al corinei Caciuc, care a fost creștinat în acest weekend. Invitații au fost foarte generoși, nu s-au uitat la bani.

Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Suma e impresionantăCât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Suma e impresionantă

Cât a fost darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Duminică, 25 septmebire 2022, va rămâne o zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și-a creștinat fiul cel mic, pe Liam Simeon. Corina Caciuc și Reghe au fost îmbrăcați la patru ace cu zâmbetul pe buze. După ce și-au creștinat fiul, cei doi s-au îndrpetat spre restaurant, unde a urmat o petrecere de neuitat.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc:„Cea mai mare greșeală’

Citește și:Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ne ameninţa cu moartea pe toţi”

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă. S-au deschis dosare penale și s-au emis ordine de protecție

Dat fiind că petrecerea a avut loc la Clubul Diplomatic din Capitală și invitații au fost unul și unul, era de așteptat ca și darul pe care aceștia i l-au oferit lui Liam să fie unul pe măsură. Atât părinții micuțului, cât și invitații s-au distrat de minune, iar muzica și preparatele cu care s-au delectat au fost excelente. La final, așa cum se obișnuiește, participanții la petrecerea de creștineare a lui Liam i-au făcut micuțului câte un cadou… în bani.

Conform cancan.ro, darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a fost de 500 de euro, o sumă impreionantă.

Laurențiu Reghecampf, botez fastuos pentru fiul său, Liam Simeon

Laurențiu Reghemcapf și iubita sa, Corina Caciuc, și-au botezat fiul. Luca Simeon a fost creștinat duminică, 25 septembrie 2022, la o biserică din Capitală.Inițial, botezul era programat la o altă biserică, dar Reghe și Corina au schimbat în ultimul moment lăcașul de cult.

Cei doi au fost extrem de emoționați și fericiți, iar mereu au fost cu zâmbetul pe buze. Antrenorul de fotbal se pare că se simte împlinit alături de noua sa familie.

Pe rețelele de socializare, Reghe a postat numeroase imagini și clipuri video de la botezului micuțului Liam. Corina și Reghe au purtat ținute extravagante, care au atras imediat atenția invitaților. Fondatorul Monolit în România, Dragoș Dobrescu și soția sa au fost nașii lui Liam.

Din păcate, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la cel mai important moment din viața fiului său păstrând urmele altercației pe care a avut-o cu Anamaria Prodan cu doar o zi în urmă… Chiar dacă duminică și-a botezat fiul și a avut parte de un eveniment special, Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția la creștinarea lui Liam cu ochiul vânăt și buza spartă. Vineri, antrenorul și încă soția lui, Anamaria Prodan au fost implicați într-o altercație serioasă, în urma căreia Reghe s-a ales cu un ochi vânăt.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă