Cât de frumoasă este iubita lui Tudor Chirilă!

Publicat pe

Tudor Chirilă trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste discretă alături de Iulia, femeia care i-a dăruit doi copii.

 

Artistul încearcă să-şi ţină familia departe de ochii curioşilor, însă din când în când cedează şi le împărtaşeste fanilor imagini din viaţa lui privată.

 

tudor-chirila1

 

Acum, Tudor a publicat o fotografie alb-negru cu Iulia, îmbrăcată în negru şi surprinsă în lumina toamnei.Fotografia a strâns mii de like-uri, iar frumuseţea Iuliei a atras atenţia: „Multe corpuri absorb lumină. În poza asta ea luminează tot… chiar dacă e woman in black' este unul dintre comentarii.

 

Tudor Chirilă şi Iulia Mizgan au împreună doi băieţi, iar juratul de la „Vocea României' nu doreşte să-şi expună deloc familia mediatizării. În momentul în care a confirmat că va fi tată pentru prima dată, Tudor a vrut să stabilească cum vor sta lucrurile în ceea ce îl priveşte:

 

iulia

 

„Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional.

 

Foto: Vocea Romaniei, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter