Cât de mari şi de simpatici sunt copiii Shakirei şi ai lui Gerard Pique!

Publicat pe

Milan şi Sasha, copiii Shakirei şi ai lui Gerard Pique, au fost surprinşi la Barcelona în compania bunicii lor, iar cei doi puşti de 3, respectiv un 1 an sunt adorabili.

 

milansasha2

 

Băietii au crescut şi sunt extrem de năzdrăvani, Milan semănând în continuare foarte mult cu artista columbiană, în timp ce Sasha a moştenit mult din trăsăturile fotbalistului catalan.

 

milan

 

Absenţa părinţilor din preajma lor este una extrem de îngrijorătoare, după ce în urmă cu o săptămână Shakira a anuntat că renunţă la apariţiile sale publice din perioada următoare din cauza unor „motive personale'.

 

„Nu voi putea merge la las Vegas, nici la Los Angeles pentru a asista la Latin Grammys Awards, nu voi fi anul acesta nici la American Music Awards. Îi voi ţine companie în gând lui Carlos Vives la Latin Grammys Awards pentru acest an minuant pe care l-am avut împreună cu piesa La Bicicleta'.

 

sasha

 

Shakira nu a oferit prea multe detalii fanilor săi, sporind îngrijorarea acestora pe reţelele de socializare. Să aibă probleme Shakira cu iubitul ei, cu 10 ani mai tânăr? Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună de mult timp, iar ultima lor fotografie de cuplu de pe Instagram este de vara trecută.

 

Pentru moment, nesiguranţa există şi nu se ştie dacă Shakira are probleme de sănătate sau viaţa sa de cuplu trece printr-un moment dificil.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter