Cât sunt de îndrăgostiţi! Sofia Vergara şi Joe Manganiello, la prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

Publicat pe

La sfârşitul lunii noiembrie, Sofia Vergara şi Joe Manganiello s-au căsătorit în Florida, iar premiera filumului „Star Wars: Episode VII', le-a oferit ocazia să apară pentru prima dată pe covorul roşu ca soţ şi soţie.

 

Cei doi au arătat lumii întregii cât de mult se iubesc, ţinându-se de mână şi zâmbindu-şi complice în fată zecilor de fotografi prezenţi la eveniment.

 

Sofia a arătat ca de fiecare dată perfect, alegând o rochie neagră cu un decolteu care a atras toate privirile, în timp ce Joe a fost elegant într-un costum navy.

 

Actorul nu şi-a putut dezlipi mâinile şi privirea de la soţia lui, care a oferit o nouă reprezentaţie sexy pe covorul roşu.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Cât sunt de îndrăgostiţi! Sofia Vergara şi Joe Manganiello, la prima apariţie pe covorul roşu după căsătorieCât sunt de îndrăgostiţi! Sofia Vergara şi Joe Manganiello, la prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter