Cât timp îi ia solistului de la Carla’s Dreams să-şi facă o mască

Publicat pe

Misterios și carismatic, solistul de la Carlas Dreams, noul membru al juriului „X Factor', va atrage atenția din prima ediție a noului sezon.

 

Cu o alură și un machiaj care îl fac să se remarce din prima, noul jurat a afișat de-a lungul filmărilor pentru noul sezon modele variate de machiaje cu care își acoperă chipul. Așa se face că acesta a purtat câte un model diferit de machiaj în fiecare zi de filmare a audițiilor.

 

Carlas Dreams obișnuiește să își aleagă singur modelul de machiaj, dar nu exclude nici propunerile și sfaturile make-up artistului cu care lucrează. E nevoie de aproximativ o oră astfel încât chipul său să fie acoperit de culoare sau de numai 30 de minute dacă artistul își face singur machiajul.

 

Îndepărtarea acestuia durează însă mult mai puțin, astfel că juratului de la „X Factor' îi ia 10 minute pentru a scăpa de „mască'. Produsele pe care le folosește sunt bio, profesionale și nu afectează tenul. Artistul a început să folosească această imagine din dorința de a-și proteja identitatea și intimitatea.

 

Prima ediţie X Factor' va începe pe Antena 1 vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30.

 

Cât timp îi ia solistului de la Carlas Dreams să-şi facă o mascăCât timp îi ia solistului de la Carlas Dreams să-şi facă o mască
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter