Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Ce rol va juca magicianul Robert Tudor în sezonul 14: "Total imprevizibil"

Publicat pe

Surpriză la Antena 1! Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Cei doi concurenți de la Asia Express au primit ulterior și Podcastito, o emisiune scurtă difuzată pe Youtube, în care discută cu foștii concurenți din show, iar acum vor ocupa și scaunele de jurați, împreună cu Delia și Cheloo. Chiar dacă prezentatori vor fi tot Șerban Copoț și Dan Badea, lucrurile nu vor fi la fel ca până acum în culise, căci magicianul Robert Tudor este și el pregătit să îi surprindă pe telespectatori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Surprizele se țin lanț în sezonul 14 al emisiunii iUmor de la Antena 1. „Veteranilor” Delia și Cheloo li se alătură cel mai fresh cuplu de comedianți: Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Sunt obișnuiți să stârnească hohote de râs, dar acum vor judeca talentul altora în stand-up și nu numai! Magia umorului va fi și ea prezentă, cu ajutorul lui Robert Tudor.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Ce rol va juca magicianul Robert Tudor în sezonul 14: "Total imprevizibil"Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Ce rol va juca magicianul Robert Tudor în sezonul 14: "Total imprevizibil"

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog

Nelu Cortea a debutat pe scena iUmor în calitate de concurent, iar acum revine ca jurat.

Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent iUmor și jurat iUmor este de la cer la pământ! Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit!

Totodată postura de jurat îţi oferă libertatea de a te bucura de momentele de pe scenă, pur şi simplu priveşti numărul şi fie îţi place, fie nu, fie îl terfeleşti, fie nu îl terfeleşti!

Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (n.r. Cătălin Bordea) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, avem Podcastito împreună, mergem la club, ne și jucăm, pentru că este nașul fiului meu.

Să fim jurați la iUmor este o altă chestie pe care o facem împreună și o facem cu drag, ne susținem unul pe celălalt, ne ajutăm, ne bucură foarte tare această experienţă, a declarat Nelu Cortea, potrivit Antena 1.

Cătălin Bordea este obișnuit cu proiectele de televiziune, dar recunoaște că se teme de concurenți.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane iUmor și este total imprevizibil. Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine. Tot ce îmi doresc foarte tare este să mă distrez – asta este prioritatea nr. 1”, a declarat și Cătălin Bordea.

Citește și: De ce a lipsit Andreea Antonescu de la America Express. Andreea Bălan a trebuit să continue singură cursa: „A fost nevoită să plece pentru două zile…'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea, după ce a fost externat din spital: „A rămas cu o sensibilitate pe tot ce înseamnă…'

Citește și: Cine este Robert Tudor. Magicianul este căsătorit și are doi copii

Citește și: „M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Cheloo și Delia, dezvăluiri despre noul sezon

Cheloo avertizează că noul sezon nu seamănă cu nimic de până acum.

„Sezonul 14 iUmor este unul ieşit din tiparele cu care oamenii au fost obişnuiţi până acum! Sunt surprize atât la masa juriului, unde mie şi Deliei ni s-au alăturat Bordea si Cortea, dar şi pe scenă şi în backstage. O să vă convingeţi singuri, urmărind ediţie de ediţie!', a anunțat Cheloo.

Delia așteaptă cu nerăbdare ca publicul să vadă noii concurenți.

Suntem foarte entuziasmați şi nerăbdători să râdem și să vedem lucruri pe care doar la iUmor le poţi vedea! Colegii noi, Cătălin Bordea & Nelu Cortea sunt extrem de savuroși, de spontani, de mișto! Au aerul ăsta de Mexic acum… Pare că au venit din vacanță, desi vedem bine că numai vacanţă nu e acolo.

Ideea mea, de mai demult, este să facem un iUmor Express, cu jurații care pleacă și care fac aceleași lucruri pe care le fac concurenții în America Express. Cât despre noii concurenţi, pentru că am apucat deja să ne facem o impresie, pot spune că sunt minunați, iar printre ei este un tânăr din Japonia care ne-a sucit mințile, efectiv! Sunt fanul lui numărul 1!”, a mărturisit Delia, tot conform Antena 1.

Robert Tudor face terapie prin comedie

Simpaticul magician va fi responsabil cu tratamentul special comedy magic, aplicat concurenților.

Propunerea de a face parte din echipa iUmor a venit într-un moment cum nu se putea mai bun! Iar rolul îmi vine…mănuşă, dacă este ăsta un cuvânt pe care să îl folosească un magician. Şi pentru că acum pot, o să dau şi ceva din casă, un lucru total neaşteptat, pe care l-am trăit chiar în prima zi de filmări.

Dintre toţi colegii, doar cu Cheloo nu schimbasem mai mult de câteva cuvinte la participările mele în sezoanele anterioare ale show-ului. Ştiam că este genul de om care spune fix ceea ce gândeşte, asumat, aşa că atunci când m-a chemat să schimbăm două vorbe… mi-am zis că nu-i a bună. Doar că… m-a bătut pe umăr şi mi-a spus .

Mă rog, cred că v-aţi prins că nu exact cu cuvintele astea (râde), dar a fost un moment fain, care mi-a dat multă încredere, aşa că vă puteţi imagina cum m-am dezlănţuit pe mai departe! Rolul meu în această emisiune este să fac terapie prin magie!', a declarat Robert Tudor.

Prezentatorii așteaptă și ei cu nerăbdare să înceapă noul sezon, din data de 11 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon iUmor este mai plin de surprize ca orice alt sezon de până acum. Noi l-am așteptat cu sufletul la gură și se pare că este un fel de «sezonul Phoenix» în care iUmor renaște din propria cenușă. Avem jurați noi: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, pentru care, consider eu, că cea mai mare provocare va fi să se adapteze la ce înseamnă «ecosistemul iUmor». 

Cu magicianul Robert Tudor nu ne putem obișnui prea curând, pentru că nici nu știm ce treabă are el pe aici… De fapt, treaba lui este ne încurce pe noi și n-o să-i fie foarte greu… Dar, se pare că va fi un battle între noi și un magician! Balanța înclină spre magician, în mod evident, că el are mult mai multe «arme» în mânecă, dar nu știi niciodată… Eu chiar sunt curios cum o să se termine această bătălie și cred că avem șansele egale, pentru că ar fi o bătălie nedreaptă, aranjată și aici nu se întâmplă așa ceva!a declarat Şerban Copoţ.

„Cred în terapia prin comedie – o fac demult. Mi-am dat și eu seama, de când fac stand-up, că, de fapt, despre asta este vorba. Noi, comedianții, asta facem: facem terapie pentru oameni, dar şi pentru noi, căci râsul e cea mai bună terapie. Asta le recommend tuturor, o doză straşnică de umor, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, în cel mai nou sezon iUmor. Cât despre colegii mei, pe cei noi i-am văzut deja privind aşa… în gol, cum mi s-a întâmplat şi mie când am venit aici şi pot doar să le spun că se vor obişnui. iUmor redevine , așa cum l-am denumit noi., a completat Dan Badea.

Sursă foto: Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter