Cătălin Botezatu, declarații usturătoare despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: ”Tu tot cu mine o să rămâi!”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este creația lui Cătălin Botezatu, iar vedeta a păstrat o relație foarte bună cu celebrul designer chiar și după ce s-au despărțit. Fosta prezentatoare TV a avut mai multe iubiri de când a devenit celebră. Cătălin Botezatu ne-a povestit despre relația actuală cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Victor Slav.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Cătălin Botezatu a venit la pachet cu celebritatea pentru blondină. Ceea ce este astăzi vedeta se datorează juratului de la 'Bravo, ai stil'. Deși nu mai formează un cuplu de foarte mulți ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au rămas în relații foarte bune.

Recent, Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost în aceeași emisiune TV, unde, surpriză, s-au simțit foarte bine toți trei. Nici urmă de neînțelegeri între ei, deși vedeta a avut relații de lungă durată cu ambii bărbați, în perioade diferite, evident. Cătălin Botezatu se înțelege foarte bine cu Victor Slav, chiar dacă au împărțit aceeași femeie. Celebrul designer a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu, iar Victor Slav a făcut-o mamă.

'Eu cu Victor sunt prieten și îl apreciez foarte tare. Pe Bianca o iubesc foarte mult și o apreciez, bine… o iubesc în alt sens. Asta e viața. Se întâmplă. Ei au rămas prieteni, eu am rămas prieten cu ea, eu sunt prieten cu Victor. E un trio! Într-o lume civilizată momentul în care se întâmplă niște rupturi, despărțiri e frumos să rămâi prieten cu persoana respectivă, fie că e bărbat sau femeie.', ne-a spus celebrul designer.

Nu de foarte mult timp, Bianca Drăgușanu a declarat că Victor Slav este singurul bărbat din viața ei și că restul bărbaților din viața ei au fost doar experiențe. Cătălin Botezatu spune că este normal ca fosta lui iubită să facă astfel de afirmații, pentru că prezentatorul TV i-a dăruit un copil minunat. Celebrul designer ne-a dezvăluit că mai în glumă, mai în serios, Bianca Drăgușanu l-a averizat că tot cu ea va rămâne.

'Nu știu. Mie Bianca mi-a zis altceva. Știi cum e… femeile spun tot felul de lucruri. Poate și-a pus o amprentă în viața ei, pentru că i-a făcut un copil, dar Bianca a spus foarte multe și despre Cristea și despre mine la început. Și mie îmi spune uneori: «Tu tot cu mine o să rămâi!». Nu știu dacă glumește sau nu. E firesc. Nu comentez ce spune Bianca, pentru că i-am respectat comentariile. Când a fost aiurea am atenționat-o. Avem o relație foarte bună și îmi permit să-i dau sfaturi, pentru că ea mă ascultă. Indiferent ce s-ar întâmpla noi vom rămâne prieteni. Eu am să o apăr, pentru că până la urmă este creația mea. Pornind de la Bianca a lui Bote până în momentul acesta am avut un aport important și mă bucur că a demonstrat că poate.', a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Cătălin Botezatu va pleca într-o vacanță de vis

Celebrul designer este foarte ocupat cu proiectele profesionale, însă încearcă să-și facă timp și pentru vacanțe. Cătălin Botezatu a fost de trei ori în Bora Bora și de nouă ori în Bali, însă plănuiește să se întoarcă în Bora Bora.

'Vacanța va fi după ce termin filmările la «Bravo, ai stil!» și mă voi duce într-o insulă, undeva departe, minimum două săptămâni. Dacă nu o să fiu foarte obosit o să mă întorc în Bora Bora. În Bora Bora am fost de 3 ori, iar  în Bali am fost de 9 ori, dar tot timpul m-aș duce acolo.', a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

FOTO: Facebook, Libertatea

Cătălin Botezatu, declarații usturătoare despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: 'Tu tot cu mine o să rămâi!'Cătălin Botezatu, declarații usturătoare despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: 'Tu tot cu mine o să rămâi!'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter