Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relația pătimașă cu Bianca Drăgușanu: "E o nebunie, te face să te simți viu!”

Publicat pe

Relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu a fost una pătimașă, dar supusă controverselor, în aceeași măsură. Bote est printre puținii bărbați din viața blondei, despre care ea nu a avut niciodată nimic urât de spus. La rândul său, designerul a vorbit tot timpul la superlativ despre Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu sunt, în prezent, foarte buni prieteni și au o relație bazată pe respect. Cu toate că nu a vorbit prea mult în spațiul public despre relația cu blondina, Bote a dat acum cărțile pe față și a pus în lumină detalii interesante din perioada în care el și Bianca Drăgușanu formau un cuplu.

„În ultimii 10-15 n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!', a declarat Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

„Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu', a mai spus Bote, despre relația dintre ei.

Designerul a declarat că majoritatea certurilor dintre ei porneau, desigur, de la Bianca, cea care era o fire extrem de înflăcărată, la momentul respectiv.

Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă' a mai punctat Bote.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relația pătimașă cu Bianca Drăgușanu: "E o nebunie, te face să te simți viu!'Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relația pătimașă cu Bianca Drăgușanu: "E o nebunie, te face să te simți viu!'

Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor

Cătălin Botezatu este, probabil, omul care o cunoaște cel mai bine pe Bianca si crede că relația ei cu Alex Bodi a fost zdruncinată și de relațiile pe care Alex bodi le-ar fi avut cu alte femei.

„Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

Dar acum femeia o să zică: «Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu». Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat.  Eu consider că, în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ura. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație', a declarat designerul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter