Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru: "Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect"

Publicat pe

Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși trăiește o poveste frumoasă de dragoste, între cei doi intervin și certurile, iar Cătălin Cazacu a vorbit despre momentele tensionate dintre ei doi. Motociclistul a oferit detalii și despre nunta cu logodnica sa, Ramona Olaru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc foarte mult, iar în vara acestui an, motociclistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe asistenta TV. Chiar dacă s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, cei doi se iubesc și luptă pentru dragostea lor. Noul coprezentator de la Antena Stars a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei lui.

Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru: "Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect"Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru: "Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect"

Recent, cei doi ar fi fost surprinși în timp ce se certau la malul mării. Conform unor surse, Cazacu ar fi fost deranjat că iubita lui a mers singură la Mamaia, preferând compania fetelor, cu care s-a relaxat la plajă. Din fericire, cei doi s-au împăcat, iar motociclistul a vorbit despre momentele tensionate dintre ei.

Citește și:Ramona Olaru a povestit cum a cerut-o Cătălin Cazacu de soție:”A început să plângă”

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu.Cu ce femei celebre s-a iubit până la 38 de ani

Citește și:Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere:”A fost o surpriză. Nu bănuia nimic…”

Citește și: Mama Geta susține că-l cunoaște pe unul hoții care i-au furat din casă:„I-am dat să mănânce'. Femeia, mesaj dur pentru autorități

Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru

Cătlin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit. Prezentatoarea TV a fost cerută în căsătorie în timpul unei vacanțe pe o insulă grecească. Vedeta a dat vestea pe Instagram, acolo unde a postat și imaginea cu inelul de logodnă. Ca în orice relație există și certuri, iar Cătălin Cazacu a vorbit despre tensiunile dintre el și Ramona. Motociclistul a spus că îi place totul la iubita lui, iar acest sentiment este reciproc.

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK.Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine', a spus Cătălin Cazacu pentru cancan.ro.

Cazacu: „Suntem oameni reali”

Deși apar tensiuni între ei atunci când apar în public, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu preferă să nu se ascundă. Coprezentatorul TV a mărturisit că ei doi nu știu să mascheze aceste lucruri, spre deosebire de alte cupluri.

„Suntem niște oameni reali și lumea este obișnuită cu oameni care «pozează». Noi nu «pozăm». Toată lumea se ceartă, diferența este că la noi se vede pentru că ăștia suntem.Suntem reali, când ne certăm, ne certăm, când ne împăcăm, ne împăcăm, când ne iubim, ne iubim… suntem oameni reali.Restul oamenilor știu să o mascheze, să o joace. Noi nu știm și nici nu vrem chestia asta. Ăștia suntem noi, ne iubim cu năbădăi, dar ne iubim',a mai spus iubitul Ramonei.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru vor o nuntă relaxată

Cătălin Cazacu a mărturisit că nu vrea să pozeze în familia perfectă alături de logodnica lui. Cei doi se bucură din plin de momentele petrecute împreună și vor să-și trăiască iubirea în felul lor. „Noi nu pozăm în altceva decât suntem, nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect, nu vrem să dăm sfaturi de dragoste nimănui, noi ne trăim dragostea cum știm noi.'.

De asemenea, Cazacu a vorbit și despre nunta cu Ramona. Acesta a dezvăluit că nu va fi un eveniment tradițional. „Nu o să fie o nuntă niciodată cu frac și cu tradiții și cu o sală de nunți în care toată lumea să vină la patru ace, pentru că nu suntem noi.La noi, la evenimentul nostru, o să fie toată lumea relaxată. Dar lucrăm la el și în momentul în care o să știm cum arată, o să știe toată lumea',a mai spus Cazacu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter