Cătălin Cazacu, peripeții la examenul de Bacalaureat. Ce noroc a avut prezentatorul de la "Cash Taxi"

Publicat pe

În urmă cu mai mulți ani de zile, Cătălin Cazacu a susținut examenul de Bacalaureat. Recunoaște că nu era foarte bine pregătit, dar a avut noroc. S-a descurcat și a luat notă mare. 

Prezentatorul recunoaște că, atunci când el a susținut examenul de Bacalaureat, nu s-a concentrată foarte mult pe studiu, marea lui pasiune fiind sportul, însă a avut noroc să îi 'cadă' la examen subiectele pe care le învățase cel mai bine.

„Faceam parte dintr-o clasă în care eram 32 de băieți, dintre care 31 făceau fotbal și eu practicam motociclismul. Celelalte clase aveau foarte mulți băieti deștepti, care învățau bine. Îmi amintesc că m-am rugat ca la BAC să fiu într-o bancă cu un coleg care sa nu fie de la mine din clasa. Învățasem foarte bine , de Ioan Slavici, și, indiferent ce îmi pica, eu scriam ce invatasem, mergand pe principiul J”, povestește, cu umor, Cătălin Cazacu care subliniază că a promovat examenul de Bacalaureat cu nota mare, alegând limba și literatura română, limba engleza, istorie si sport (fotbal).

„Fotbalul mi-a pus cea mai mare problemă. Nu jucasem fotbal până atunci și mi-am rugat colegii să nu îmi dea pase. Timp de 45 de minute cat am nu am atins mingea, dar ma miscam bine și am argumentat ca n-a fost vina mea ca n-am primit pase. Am luat nota mare”, spune Cătălin Cazacu.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter