Cătălin Măruță s-a pus pe slăbit. Prezentatorul TV vrea să dea jos 6 kilograme: ”Vreau să mă țin de treabă”

Publicat pe

În ciuda programului încărcat de zi cu zi, Cătălin Măruță a reușit să găsească timp, măcar o oră de trei ori pe săptămână, pentru a merge la antrenamente și a da jos kilogramele acumulate în ultimul timp. Prezentatorul TV este mai hotărât ca niciodată.

Îndrăgitul prezentator TV a descoperit cunoscuta sală de sport în luna septembrie a acestui an, când a și luat parte la primul antrenament menit să ardă rapid depozitele de grăsime. A urmat însă o perioadă extrem de încărcată, odată cu lansarea noului sezon al emisiunii 'La Măruță', astfel că abia zilele trecute a reușit să își adapteze programul zilnic pentru a introduce și sesiunile de sport în mod regulat.

Dacă va reuși să respecte orele de antrenament, sunt mari șanse ca 2019 să îl găsească în cea mai bună formă fizică din ultimii ani. În 6 săptămâni, Cătălin Măruță vrea să slăbească 6 kilograme.

Dacă unii îngrașă porcul în ajun, eu fac total invers. Sunt extrem de preocupat să alung cozonacii, ciorbele, micii, slăninuța și toate bunătățile pe care le-am savurat anul asta. Și vreau să mă țin de treabă că-s oltean ambițios!', a scris Cătălin Măruță pe pagina lui de socializare în dreptul fotografiei realizată la antrenamentul Bodyshape.

Citește și: Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere! Prezentatorul tv dă din casă

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter