Cătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, se căsătorește. Și-a cerut iubita de soție

Publicat pe

Cătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, și-a găsit sufletul pereche. Tânăra l-a convins să facă marele pas și a cerut-o în căsătorie. Ea s-a mândrit cu inelul în mediul online. 

Cătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, și-a cerut iubita în căsătorie. Totul s-a întâmplat într-un restaurant. Tânăra era la masă, alături de prieteni, iar el a mers spre ea grăbit cu inelul și un buchet de flori. Ea, emoționată și fericită, nu a stat pe gânduri și a spus DA, acceptă să fie soția lui Cătălin.

„Sincer, te iubesc!”, a scris Cătălin în dreptul unei fotografii cu iubita lui în care scoate în evidență inelul de logodnă.

Au primit o mulțime de felicitări din partea prietenilor: „Felicitări!!! Casa de piatră și multă sănătate si fericire!!”

Cătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, se căsătorește. Și-a cerut iubita de soțieCătălin Meșter, fost concurent la Insula Iubirii, se căsătorește. Și-a cerut iubita de soție

Cătălin s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta de la Insula Iubirii

Cătălin Meșter și Nicoleta Dragne au avut parte de o iubire cu năbădăi la „Insula Iubirii”. Deși Cătălin a venit însoțit de Nicoleta Molnar, fosta sa iubită, a plecat din concurs împreună cu Nicoleta Dragne. După emisiune, a jonglat între cele două Nicolete, scrie Spynews.

Relațiile s-au terminat și au urmat câteva luni în care a fost singur. Iată de că de curând și-a găsit jumătatea și pare pregătit să se căsătorească.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter