Cătălin Moroșanu, noul concurent Ferma, a avut o adolescență nebună: ”La 18 ani am fugit de acasă”

Publicat pe

Concurenții de la Ferma au de acum o competiție serioasă, în persoana lui Cătălin Moroșanu, care are deja un concurs câștigat la activ: 'Sunt celebru, scoate-mă de-aici'. Luptătorul a declarat că este pregătit pentru orice provocare. Și putem să-l credem pe cuvânt, din moment ce la 18 ani a avut curajul să fugă de acasă.

Cătălin Moroșanu este noul concurent de la Ferma, o competiție serioasă pentru ceilalți, de vreme ce a dovedit în repetate rânduri, prin alte emisiuni-concurs, că are șanse reale să iasă învingător.

Cătălin Moroșanu este pregătit pentru Ferma

Este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România, dar nu multă lume știe despre Cătălin Moroșanu că a studiat dreptul. Este ambițios, mereu disponibil să demonstreze că poate face orice și își dorește neapărat să ajungă în finala Ferma. Este pregătit pentru orice joc, fie că e vorba de probă fizică sau joc de culise.

Am avut o copilărie frumoasă, am avut foarte multă libertate în natură. Am fost un copil rebel, tot timpul făceam năzbâtii prin casă sau oriunde mergeam. Aveam momente când îi ascultam pe ai mei, dar alteori nu. La 18 ani am fugit de acasa J ca orice adolescent am avut și momentele mele.'

(…)Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții.', a declarat Cătălin Moroșanu.

Probele din noul sezon vor fi mult mai intense

În noul sezon al reality show-ului ferma Ferma, nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Dacă sunt sau nu pregătiți vom vedea în momentul în care se vor întâlni cu neprevăzutul…

Adrenalină și aventură la maximum

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma

După o pauză binemeritată de la viața publică, Mihaela Rădulescu revine ca gazda unui show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea și aventura! Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor în televiziune, că știe când să fie emoționată, empatică, serioasă sau vehementă, însă întotdeauna păstrându-și corectitudinea. Cum este în fața camerelor este și în realitate: sinceră, la obiect, autentică, un bun partener de discuție și o persoană care-ți poate fi confident.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan

'Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o… nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață', a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma.

Foto: PRO TV

Citește și:

Cine e Marius Crăciun, concurent în emisiunea „Ferma' de la Pro TV? Nu are amintiri plăcute din copilărie

Cine este Remus Boroiu de la Ferma? Vrea să câștige marele premiu și să devină fermier

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter