Cătălin Zmărăndescu a slăbit vizibil de când e la Survivor: "Credeam că totul este o joacă"

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu a acceptat provocarea Survivor România 2022. Sportivul se află în jungla dominicană de aproape trei luni, transformându-se vizibil. Stresul, lipsa hranei și luptele de pe traseu și-au spus cuvântul, iar fostul luptător a slăbit colosal. În ultima ediției ediție a emisiunii, Zmărăndescu a vorbit despre momente grele pe care le întâmpină la Survivor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărădescu se află de aproape trei luni pe insula Dominicană, timp în care s-a transformat vizibil. Fostul luptător a vrut să își pună la încercare limitele, dar nu se aștepta să fie atât de greu. Faimosul a recunoscut că trece prin momente dificile și se luptă să rămână puternic. Lipsa hranei îl slăbește din ce în ce mai mult pe sportiv.

Cătălin Zmărăndescu a slăbit vizibil de când e la Survivor: "Credeam că totul este o joacă"Cătălin Zmărăndescu a slăbit vizibil de când e la Survivor: "Credeam că totul este o joacă"

În urmă cu o săptămână, Cătălin Zmărăndescu a fost trimis în exil de către colegii săi de echipă. Sportivul a fost ales de TJ Miles, iar între cei doi au existat câteva tensiuni. Luptătorul a fost dezamăgit de alegerea făcută, dar a demonstrat că este puternic, rezistând foametei și condițiilor grele.

Citește și: Soția lui Cătălin Zmărăndescu, despre situația complicată a Faimosului la Survivor România 2022:”Are experiența vieții”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și fiul lui s-au certat la cuțite din cauza banilor:”A făcut lucruri pe la spatele meu”

Citește și: Victor Slav a dat faliment cu ultima afacere.Prezentatorul TV și-a închis restaurantul

Citește și: SUA și aliații europeni se pregătesc să îl evacueze pe Zelenski din Kiev.El va conduce un guvern în exil, din Polonia

Cătălin Zmărăndescu a slăbit enorm la Survivor

Cătălin Zmărăndescu și-a pus la încercare puterea, răbdarea și limitele. Sportivul a mers în Republica Dominicană, pentru a câștiga Survivor România 2022. La aproape trei luni de când se află în jungla dominicană, Zmărăndescu este total transformat. Faimosul a recunoscut că a crezut că întreaga competiție este o joacă, dar acum și-a dat seama că situația este reală și dură. Cătălin Zmărăndescu și toți concurenții emisiunii nu se hrănesc cum trebuie, iar efectele se văd cu ochiul liber. Concurentul din echipa Faimoșilor a slăbit vizibil. Atunci când a plecat din țară avea 114 kilograme. Zmărăndescu a început să țipe din cauza faptului că nu are ce mânca.

Chiar suntem low. Astăzi și eu am cedat nervos. E pentru prima dată când am țipat că îmi e foame, efectiv. Sunt ultimul dintre ei care a țipat că îi e foame. Cu riscul de a avea iar probleme cu stomacul și stări de vomă, am mâncat și eu astăzi cocos.De multe ori corpul nu răspunde la comenzi. Oricâtă voință ai avea… păi nu poți. Fizic am stat cât de cât bine, dar cu concentrarea și cu focusul pe final… incredibil! Să intru de trei ori și să iau un punct este rușinos pentru mine. Corpul nu mai răspunde comenzilor creierului. De multe ori țipăm la joc și avem stări de leșin. Amețim țipând. Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90.', a declarat Cătălin Zmărăndescu la Consiliu, relatează libertatea.ro.


Zmărăndescu, motivat să dea tot ce poate pe traseu

Cătălin Zmărăndescu a declarat că nu mai rezistă ca echipa lui să piardă, motiv pentru care este mai hotărât ca niciodată să dea tot ce poate pe traseu. Sportivul a schimbat strategia și nu vrea să mai treacă cu vederea atunci când colegii săi nu aduc puncte.

„Nu a ieșit leul din cușcă, a ieșit bestia din cușcă! De astăzi înainte voi fi în spatele lor cu biciul și îi voi biciui la fiecare traseu și la fiecare pas pe care îl fac pe traseu. Nu îmi pasă dacă leșină acolo! Se vor târî și vor mușca cu dinții din țărână, obstacole, apă sau ce este. Trebuie să ajungă la final și să ia puncte', a mai spus Zmărăndescu.

Faimoșii au pierdut multe jocuri în fața Războinicilor

În ultima perioadă, Faimoșii au pierdut multe jocuri la rând în fața Războinicilor și nu au reușit să mănânce. Aceștia au început să simtă lipsa hranei și se simt extrem de slăbiti. Cu toate astea, aceștia sunt dispuși să lupte pentru a câștiga pe traseu. TJ Miles își dorește foarte multe să câștige următoarele jocuri pentru a primi mâncare.

Suntem terminați! Ne-au făcut niște monștri. Au scos din noi niște oameni care tot ce gândesc este cum să-i bată pe Războinici, ce trebuie să facem. Lucrul pe care ni-l dorim cel mai mult este să-i batem', a declarat TJ Miles.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter