Catalina Grama îți spune ce cumpărături sunt esențiale înainte de naștere

Publicat pe

Înainte de venirea pe lume a unui copil sunt necesare cumpărarea câtorva obiecte absolut esențiale. Cătălina Grama a făcut o listă pentru tinerele mame pe care a împărtășit-o cu noi. 

Catalina Grama

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei trebuie pregătită corespunzător și presupune punerea la punct a tuturor celor necesare bebelușului, lucru fără de care va fi foarte dificil sau chiar imposibil să te descurci în postura de părinte. Aflată la cea de-a doua sarcină, Cătălina Grama este deja o mămică cu experiență, motiv pentru care am provocat-o să ne enumere lucrurile pe care ea le consideră esențiale pentru întâmpinarea nou născutului.

 

Catalina Grama: Înainte de venirea pe lume a unui copil este necesar să aveți deja pregătite câteva lucruri: pătuțul, un cărucior care să aibă neapărat și un landou pentru primele șase luni, scoica respectivă pentru a putea duce cu tine bebelușul în mașină, câteva hăinuțe. Eu recomand ca acest shopping să se facă până în luna a cincea sau a șasea, pentru că apoi nu mai avem atât de multă energie (rade). Așadar, haine, toate cele necesare pentru îngrijirea bebelușului, un loc special pentru schimbarea scutecelor și un sterilizator pentru biberoane, pentru că indiferent că alăptezi sau nu tot ai nevoie de unul.

 

În numărul de octombrie al revistei VIVA! te invităm să pășești alături de noi în intimitatea casei Cătălinei Grama și să afli cum se pregătește pentru venirea pe lume a fiicei sale. Noul număr va fi disponibil începând cu 1 octombrie, la toate standurile de presă.

 

 

Adina Vilcea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter