Câte kilograme a slăbit Andrei Duban în urma operației de micșorare a stomacului: "Am scăpat de..."

Publicat pe

Andrei Duban a făcut o operație de mișcorare a stomacului în 2021. Actorul a reușit să slăbească foarte mult, iar acum viața i s-a schimbat radical. Andrei este extrem de fericit că a luat această decizie și a povestit ce i-a spus doctorul înainte să ia această decizie. Vedeta susține că la aproape 50 de ani a luat cea mai bună decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andrei Duban a fost nevoit să apeleze la o măsură drastică, anul trecut. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală, din cauza unor probleme de sănătate. Andrei Duban a slăbit foarte mult, luându-și prin surprindere fanii. Duban ajunsese la o greutate de 104 kilograme, momente în care a luat hotărârea de a face o operație de micșorare a stomacului.

Câte kilograme a slăbit Andrei Duban în urma operației de micșorare a stomacului: "Am scăpat de..."Câte kilograme a slăbit Andrei Duban în urma operației de micșorare a stomacului: "Am scăpat de..."

Apariția actorului în cadrului show-ului iUmor, de la Antena 1, a fost una memorabilă, întrucât fanilor nu le-a venit să creadă cât de mult a slăbit actorul. Andrei Duban a declarat că problemele de sănătate l-au determinat să ia această decizie.

Citește și: Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste o ceartă, după 11 ani de căsnicie:”Secretul este…”

Citește și: Fiul lui Andrei Duban își câștigă banii singur, la doar 10 ani.Armin a moștenit talentul tatălui său

Citește și: Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022.Ce va face cu premiul de 50.000 de euro: „O să fac…”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă divorțează:”Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Câte kilograme a slăbit Andrei Duban în urma operației de micșorare a stomacului

Andrei Duban nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România. Acesta a uimit pe toată lumea după ce și-a făcut apariția cu câteva kilograme în minus. Andrei Duban a decis să facă o operație de micșorare a stomacului anul trecut, iar acum arată senzațional. Actorul ajunsese să cântărească 104 kilograme, motiv pentru care a decis să recurgă la această operație. În doar șapte luni, Andrei Duban a slăbit aproape 26 de kilograme datorită intervenției pe care a făcut-o.

„Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui. De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului', a declarat Andrei Duban pentru impact.ro.

Andrei Duban are 75 de kilograme

Andrei Duban s-a luptat în trecut cu kilogramele în plus. Înainte de a luat decizia de a face operația de micșorare a stomacului, actor cântărea putin peste 100 de kilograme, iar acum are 75 de kilograme. Soțul Grațielei a mărturisit că se simte foarte bine acum și se bucură de greutatea sa. Actorului i s-a schimbat viața în bine.

„Mă simt foarte bine. Am constant o greutate în jur de 75 de kilograme și mi se repetă constant, chiar și astăzi, cât de mult m-am schimbat după ce am reușit să slăbesc atât de mult', a mai spus actorul.

Actorul avea probleme de sănătate

Andrei Duban mărturisește că înainte de a face operația de micșorarea de stomac avea probleme de sănătate din cauza greutății. Acum actorul este fericit pentru că nu mai mănâncă mult, iar analizele sunt foarte bune.

„Luam şi pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viaţă.

Şi acum, la 7 luni de la operaţie, trebuie să-mi pun în farfurie o bucăţică de ceva şi trei frunze de altceva, pentru că mă satur. Analizele sunt bune.„, a mai spus Andrei Duban.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter