Câte kilograme s-a îngrășat Anca Serea de când a aflat că e însărcinată a șasea oară. Vedeta ține la silueta ei

Publicat pe

Anca Serea este însărcinată în șapte luni, cu al șaselea copil. S-a bucurat peste margini când a aflat marea veste, iar după patru luni, a împărtășit-o și cu fanii ei. Iată cât s-a îngrășat și ce stil de viață duce acum. 

În urmă cu câteva săptămâni, Anca Serea a anunțat că este însărcinată. Va avea al șaselea copil. Dintotdeauna și-a dorit o familie mare, un soț iubitor, dar și o carieră de succes. Recent, ea a dezvăluit cât s-a îngrășat, dar și ce mănâncă în această perioadă.

„Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană!”, a declarat Anca Serea pentru click.ro.

Se pare că și acum, vedeta va naște natural, la un spital din București.

Câte kilograme s-a îngrășat Anca Serea de când a aflat că e însărcinată a șasea oară. Vedeta ține la silueta eiCâte kilograme s-a îngrășat Anca Serea de când a aflat că e însărcinată a șasea oară. Vedeta ține la silueta ei

 

Fructul pe care Anca Serea îl mănâncă mereu ca să fie slabă, inclusiv în perioada sarcinii

Anca Serea este însărcinată în șase luni cu cel de-al șaselea și are o siluetă de invidiat. Viitoarea mămică a avut dintotdeauna un trup de zeiță, iar vedeta a dezvăluit care este secretul ei. Chiar și după 5 nașteri, Anca Serea arată senzațional.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter