Câţi bani a furat Mirela de la Insula Iubirii înainte de a face închisoare. Şi-a primit pedeapsa

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii a stat în închisoare un an şi mai multe luni după ce a furat o sumă mare de bani din banca unde era angajată. Femeia a regretat ce a făcut, şi-a ispăşit pedeapsa şi a pornit pe un nou drum!

În anul 2010, Mirela Baniaş, actuală concurentă la „Insula Iubirii”, a fost arestată deoarece în calitate de administrator de conturi la o bancă a sustras din conturile clienţilor aproximativ 150.000 de euro. Un an şi jumătate a petrecut în penitenciar, la Gherla.

Mirela a fost trimisă în judecată sub acuzaţia că a sustras 520.000 de lei si 33.000 de euro din conturile a 5 clujeni.

„In calitate de administrator de cont la Banca XXX, sucursala Mihai Viteazu, prin metoda „suveica” a transferat fara drept prin intermediul sistemului informatic al BT, bani din contul unor clienti in varsta sau cu putine cunostinte despre procedurile bancare, in conturile numitelor Kerekes Rozalia si Denes Melinda, conturi pe care le controla in totalitate, ale caror carduri le detinea. Ulterior sus-numita a procedat la extragerea sumelor de bani de la ATM -ul bancii utilizand fara drept cardurile atasate conturilor deschise pe numele Kerekes Rozalia, Denes Melinda si Rusu Ilie si emise fara acordul acestora, prejudiciind partile vatamate cu suma toatala de 520.000 de lei si 33.000 de euro”, precizau procurorii DIICOT Cluj conform stiridecluj.ro.

Mirela de la Insula Iubirii, la un pas de moarte

A lucrat în bancă acum ani de zile. Avea un viitor strălucit, o familie frumoasă care o susţinea mereu. Situaţia lor financiară era extraordinar de bună, însă ea a călcat strâmb. Din „tastatură' aceasta se pare că a comis o mare ilegalitate şi a intrat în închisoare. A avut o pedeapsă mare şi a stat închisă alături de criminale.

Viaţa ei a fost pusă în pericol, noaptea, în timp ce dormea, o altă deţinută a sărit la gâtul ei pentru a o omorî. A fost salvată de o colegă de celulă.

„Am fost închisă într-o închsioare de maximă siguranţă, la Gherla, cred că este cea mai grea din ţară. Am fost mulţi ani pe regim închis din cauza pedepsei mari, nu gravităţii în sine. Nu era o faptă cu violenţă, era cu tastatura oricum.”

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter