Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: "Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici"

Publicat pe

Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023. Ștefania Stănilă a părăsit Survivor România, în cadrul ediției de asear, 17 mai, după ce a rezistat 20 de săptămâni în jungla dominicană. Campioana la gimnastică a fost eliminată prin votul publicului, aceasta suferind deja o accidentare. Însă toate momentele dificile au meritat din plin, căci Ștefania Stănilă pleacă acasă cu o sumă frumușică, după patru luni petrecute în concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a primit ȘtefaniaStănilă, după 20 de săptămâni la Survivor România. Ștefania Stănilă a fost propusă spre eliminare, alături de colegii ei, Andrei Krișan și Alexandra Porkolab. Publicul a votat-o pe campioana la gimnastică să plece acasă, moment în care Ștefania Stănilă a izbucnit în lacrimi. Concurenta care a fost cea mai afectată de plecarea Ștefaniei, a fost influencerița Carmen Grebenișan. Chiar dacă a părăsit concursul, Ștefania Stănilă a fost recompensată din plin pentru cele 4 luni îndurate în Republica Dominicană. Campioana la gimnastică a fost printre vedetele care au primit cei mai puțin bani, pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România, însă Ștefania Stănilă a rezistat destul de mult, așa că a adunat o sumă de invidiat.

Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: "Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici"Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: "Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici"

Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor România 2023

Ștefania Stănilă a părăsit Survivor România 2023, după 20 de săptămâni, în săptămâna dinaintea marii finale. Campioana la gimnastica a primit 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană. După 20 de săptămâni, Ștefania Stănilă revine acasă cu 30.000 de euro.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi. Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă. Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva, încă, rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred domnul Dan, sunt împăcată cu absolut tot ce am făcut. E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine'a spus Ștefania Stănilă cu ochii în lacrimi.

Citește și: Alina Ceușan, mesaj de susținere pentru Carmen Grebenișan, la Survivor 2023: „Sunt convinsă că va ajunge în finală'

Citește și: Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Citește și: Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: „Toți avem traume! Asia Express m-a distrus psihic” / Filmul evenimentelor, povestit de ea

„Ești un om minunat. Sunt mândră că am luptat alături de o campioană', i-a transmis Alexandra Porkolab.

„E mândru de tine (n.r tatăl Stefaniei), l-ai făcut cel mai mândru'i-a spus și Alexandra Ciomag cu ochii în lacrimi.

Dan Ursa a propus-o pe Ștefania Stănilă spre eliminare la Survivor România 2023

În cadrul ediției din 17 mai, a show-ului Survivor România, de pe PRO TV, Ștefania Stănilă a fost eliminată din concurs. Concurenta a fost propusă la Consiliu de Dan Ursa, câștigătorul Jocului de Imunitate.

Aseară, cei șase concurenți au dat o confruntare esențială în Jocul pentru Imunitate. După o nouă finală între Andrei Krișan și Dan Ursa, cel din urmă a avut de această dată câștig de cauză, asigurându-și un loc în ultima săptămână a show-ului.

‘Am deschis ușa colanelor și am închis-o. Aveam nevoie de această victorie’, a declarat Ursa.

Alături de Ștefania Stănilă, au mai fost nominalizați Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate:

‘Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine’.

Reveniți la Consiliu, concurenții au arătat cât de divizat e tribul când voturile s-au împărțit în mod egal, conducând la doi nominalizați din start: Alexandra Ciomag și Andrei Krișan.

FOTO: Instagram PRO TV

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă