Câți bani câștigă lunar Vica Blochina. Suma este din patru zerouri: "Am un standard de viață ridicat..."

Publicat pe

Câți bani câștigă lunar Vica Blochina. În lumea showbiz-ului românesc, numele Vica Blochina a devenit sinonim cu succesul și popularitatea. Talentul său, carisma și aspectul fizic atrăgător au transformat-o într-una dintre cele mai cunoscute personalități din industria divertismentului. Invitată recent într-o emisiune de televiziune, fosta danstoare a vorbit despre veniturile sale, dar a făcut și declarații neștiute despre viața sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Timp de 16 ani, aceasta a trăit o poveste de iubire ca-n filme alături de Victor Pițurcă, fostul fotbalist fiind căsătorit în tot acest timp cu cea care i-a dăruit doi copii. Totuși, fosta dansatoare și Victor au împreună un băiat, pe Edan, în vârstă de 15 ani.

Câți bani câștigă lunar Vica Blochina. Suma este din patru zerouri: "Am un standard de viață ridicat..."Câți bani câștigă lunar Vica Blochina. Suma este din patru zerouri: "Am un standard de viață ridicat..."

Recent, Vica Blochina a fost invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația cu tatăl copilului său și, printre altele, a mărturisit și ce venit lunar are din afacerile pe care le deține.

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…

Citește și: „L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”. Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația cu Victor Pițurcă

Citește și: Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: „Bărbatul de brațul căruia să mă agăț…

Citește și: Alex Ahraf, când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu: „Am stat în umbră ani de zile'

Câți bani câștigă lunar Vica Blochina

Veniturile vedetei provin dintr-o varietate de surse, inclusiv activități de televiziune, apariții în emisiuni și reclame, evenimente de promovare, contracte de sponsorizare și proiecte comerciale și nu sunt deloc mici. Astfel, lunar, Vica Blochina ajunge să câștige în jur de 25.000-30.000 de euro lunar. Totuși, se pare că au existat și luni în care făcea mai puțin, iar asta depindea foarte mult de contractele pe care le avea în desfășurare.

„Depinde', a răspuns Vica Blochina la întrebarea pusă de Denise Rifai. Și continuă: „Dacă vorbim de acum doi, trei ani, atunci făceam 25.000 – 30.000 de euro pe lună. Dar erau și luni când făceam şi 2.000 de euro'.

Totodată, Vica Blochina a mai mărturisit că nu poate trăi pe lună fără 10.000 – 15.000 de euro.

Nu pot să zic exact câţi bani fac pentru că nu vreau să fiu penibilă, dar destui. Sunt unii care fac mai mult, alţii mai puţin. Am un standard de viaţă ridicat. Anul trecut mi-a mers foarte rău, am căzut, dar m-am ridicat. E mersul firesc al vieţii, muncesc', s-a exprimat fosta dansatoare de la Melody.

Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația cu Victor Pițurcă

Tot în cadrul emisiunii, vedeta a mai vorbit și despre relație pe care a avut-o cu Victor Pițurcă.

„Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care își dorea orice bărbat în momentul ăla. Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens’,a dezvăluit fosta balerină, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă