Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube. Nici nu visa la această sumă

Publicat pe

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. El a avut mai multe conflicte, iar faptul că și-a spus părerea și a avut un limbaj nepotrivit l-au făcut pe unii să îl urască, iar pe alții să îl iubească pentru că este sincer și asumat. La fel și în afara concursului. Iată câți bani câștigă Zanni din Youtube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Devenit faimos odată cu participarea la Chefi la Cuțite, Zanni a crescut în popularitate rapid de când a ajuns în Republica Dominicană, la Survivor. Lucru care s-a văzut și din cifrele de pe Youtube. De când participă la competiție, lui Zanni i-au crescut enorm abonații, dar și vizualizările, atât pe Youtube, cât și pe alte platforme. Totuși, din Youtube, Zani face bani frumoși, mai ales acum când faima lui este din ce în ce mai mare.

Canalul de Youtube al lui Zanni are 46.200 de abonați și 1,8 milioane de vizualizări. Conform informațiilor obținute de pe platforma socialblade.com, Zanni și-a deschis canal de Youtube în anul 2013 însă jumătate din numărul total de abonați pe care-i are în prezent a fost obținut în ultimele 30 de zile.

Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube. Nici nu visa la această sumăCâți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube. Nici nu visa la această sumă

De asemenea, din totalul vizualizărilor, peste 1 milion a fost făcut în ultima lună. Conform unui grafic generat de sursa citată, în decembrie 2020, Zanni a avut 5.700 de noi subscriberi, în ianuarie, după ce a venit la Survivor, a crescut la 18.500 iar în februarie va depăși probabil 25.000 de oameni noi veniți pe canalul său.

În bani, asta se traduce prin aproximativ 2.500-3.000 de euro pe lună doar din Youtube, bani la care Zanni nici nu visa anul trecut. Cel mai probabil, suma va crește pe măsură ce Zanni va înainta în concurs, scrie wowbiz.ro.

Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor

Între Elena Marin și Zanni de la Survivor, colegi în echipa Faimoșilor, a izbucnit un scandal uriaș, care s-a lăsat cu replici urâte, lacrimi și reproșuri. Potrivit unor surse din prejma concurenților, neînțelegerile au pornit încă dinainte să ajungă în Republica Dominicană.

În echipa Faimoșilor, scandalurile sunt la ordinea zilei, de notorietate fiind cel dintre Jador și Culiță Sterp, iar mai nou și între Elena Marin și Zanni s-a aprins cearta. Atât de dure au fost replicile lui Zanni, încât Elena, de altfel una dintre cele mai puternice concurente ale Faimoșilor, a izbucnit în plâns.

Zanni ar fi auzit, în avion, una dintre conversațiile avute de Elena Marin cu Andrei, logodnicul ei. Discuția ar fi fost una siropoasă, declarațiile lor de dragoste fiind făcute printre lacrimi.

‘ Elena i-a spus că îl iubește, că abia așteaptă să se întoară la el acasă, după Survivor, că se vor căsători și că vor face ca relația să meargă mai bine ca înainte.

Și i-a cerut să o aștepte, lucru pe care l-ar fi făcut orice femeie care știe că iubitul ei rămâne singur atâtea luni, mai ales că avuseseră o mică ceartă în cuplu și abia se împăcaseră. Asta a fost discuția, toți cei de la Survivor au auzit-o, era totuși în avion, iar acolo nu este prea multă intimitate’, a spus sursa.

Zanni a tras cu urechea la discuția intimă dintre Elena Marin și iubitul ei și s-a folosit acum de ceea ce a auzit atunci. La prima lor neînțelegere, Faimosul a atacat-o pe colega lui de echipă.

Citește și:

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:Avem câteva specimene…

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

‘Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…) Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?’, au fost vorbele pe care Zanni i le-a aruncat în față colegei sale din echipa Faimoșilor de la Survivor România.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter