Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune: „ Nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am...”. Ce moștenire le lasă în urmă copiilor săi

Publicat pe

Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune. Multă lume și-a pus această întrebare de-a lungul timpului. Îndrăgitul prezentator are în spate o carieră impresionantă, pe micile ecrane. Îi ține pe români lipiți de televizoare de aproximativ 25 de ani, iar acum a dezvăluit adevărul despre averea lui, despre renumele de zgârcit pe care l-a căpătat de-a lungul timpului, dar și despre moștenirea pe care are de gând să o lase în urmă pentru copiii lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune. Este unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați oameni de televiziune din România. A știut mereu cum să se păstreze în topul preferințelor publicului și este considerat și drept unul dintre cei mai bogați prezentatori de la noi din țară. A știut mereu cum să își investească banii ca să obțină venituri și mai mari. Deși s-a tot glumit pe seama lui, spunându-se că este „zgârcit”, Dan Negru se consideră mai degrabă cumpătat.

Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune: „ Nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am...'. Ce moștenire le lasă în urmă copiilor săiCâți bani a câștigat Dan Negru din televiziune: „ Nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am...'. Ce moștenire le lasă în urmă copiilor săi

Câți bani a câștigat Dan Negru din televiziune

S-a lansat în urmă cu aproape trei decenii, dar a depășit multe recorduri de rating de-a lungul timpului. Este discret când vine vorba despre viața personală sau anumite aspecte ce țin de carieră, însă acum a dezvăluit câteva detalii inedite despre câștigurile lui financiare. Deși nu a spus clar vreo sumă, a dat de înțeles că a avut încasări generoase din televiziune, pe măsura rezultatelor muncii sale.

„Termenul „bogat' are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe', a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Ce dezvăluire i-a făcut regretata Cristina Țopescu lui Dan Negru despre celebrul comentator sportiv Andres Cantor: „Se cunoșteau. Puțini știu că…”

Citește și: De ce nu locuiește Maria Constantin cu fiul ei: „Mai bine să stea acolo, la țară'

Citește și: Tragedia care i-a transformat pe Dan Negru și Florin Piersic în prieteni pe viață: „În fiecare dimineață mă suna”

Citește și: Marius Morra s-a căsătorit în Maldive, pe plajă: „Ne-a plăcut foarte tare ideea”. Imagini de la nuntă

În ce și-a investit banii, de fapt

S-a spus despre el că este zgârcit, dar adevărul este că Dan Negru a judecat mereu de două ori înainte să cheltuie o sumă de bani pentru că și-a dorit să îi înmulțească, în loc să îi risipească pe lucruri scumpe și inutile sau pe mofturi. A decis să investească mult în piața de afaceri imobiliare și a avut un motiv foarte bun pentru care a făcut asta.

„Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii, România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în breasla lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(…) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune.

Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgârcitul care și-a băgat banii în „cărămizi'. De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă', a mai mărturisit Dan Negru.

Ce moștenire le lasă copiilor săi

Când vine vorba despre cei mici, prezentatorul știe deja ce vrea să lase în urma lui. Cei doi copii vor primi o importantă moștenire de familie, care are o valoare sentimentală inestimabilă.

„Ai mei au avut o viață mai complicată prin anii ’50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niște hârtii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niște terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de România, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tată în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niște acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani”, a concluzionat Dan Negru. 

Sursă foto: Facebook, arhiva Viva

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter