Catrinel Marlon, într-o ţinută foarte stylish la Săptămâna Modei de la Milano

Publicat pe

Catrinel Marlon a reuşit o nouă apariţie de senzaţie, româncă în vârstă de 31 de ani atrăgând întreaga atenţie la evenimentul Green Carpet Fashion Awards din cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

Catrinel s-a aflat într-o companie selectă, actriţele Zoe Saldana sau Dakota Johnson fiind doar două dintre invitatele celebre, iar românca a reuşit să se remarce prin look-ul său foate stylish.

Catrinel a mizat pe o salopetă albă, cu pantaloni largi şi top, creaţia Stella Jean Official având un imprimeu cu girafă. Ea şi-a completat look-ul cu o brăţară purtată pe mâna stânga şi un clutch foarte elegant.

Vezi si:

Simona Halep – Aparitie eleganta la o petrecere in China

Românca a mizat pe o coafură lejeră, cu breton, care i s-a potrivit perfect, iar apariţia sa a fost una dintre cele mai frumoase din ultima vreme.

 

Foto: Hepta

 

Catrinel Marlon, într-o ţinută foarte stylish la Săptămâna Modei de la MilanoCatrinel Marlon, într-o ţinută foarte stylish la Săptămâna Modei de la Milano
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter