Catrinel Marlon şi Ana Ularu, pe covorul roşu, la Roma

Publicat pe
Catrinel Marlon şi Ana Ularu, pe covorul roşu, la RomaCatrinel Marlon şi Ana Ularu, pe covorul roşu, la Roma

Actriţele Catrinel Marlon (Menghia) şi Ana Ularu s-au aflat în acest weekend la Roma, fiind prezente la Festivaul de film organizat în capitala Italiei.

 

În timp ce Catrinel s-a aflat printre invitaţii de la Benefit Dinner, Ana a fost in centrul atentei la premiera peliculei Index Zero'.

 

Cele două actriţe din România nu au putut trece neobervate, mizând pe ţinute extrem de elegante pentru aceste apariţii. Catrinel a ales o rochie neagră, simplă, dar extrem de rafinată, cu inserţii aurii şi centură, iar Ana a purtat o rochie diafană, gri, cu decolteu şi spatele gol în care a părut să se simtă foarte bine.

 

Catrinel încearcă să îşi construiască o carieră şi în cinematografie după cea din modeling. Anul acesta ea a apărut în scurt metrajul Voce Umana' având-o alături pe Sophia Loren şi a fost prezentă la Festivalul de film de la Cannes împreună cu legendara actriţă italiană.

 

Ana Ularu poate fi văzută în aceste zile în producţia Serena' în care joacă alături de celebrii actori Jennifer Lawrence si Bradley Cooper.

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter