Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la decesul cântăreței

Publicat pe

La trei ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete, în urma ei au rămas doar fiii săi, asta pentru că și soțul ei, Cornel Galeș, s-a prăpădit la scurt timp după moartea partenerei sale. El a murit într-un accident, în Spania, în timp ce Ileana Ciuculete a decedat în urma unei ciroze galopante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Celebra artistă s-a stins din viață în luna martie a anului 2017, după ce a pierdut lupta cu boala cumplită. La doar doi ani de la cumplita vestea, Cornel Galeș, soțul vedetei, a murit într-un accident grav de mașină, în Spania și a fost înmormântat lângă 'Zânica', așa cum își alina soția.

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete?

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la decesul cântărețeiCe a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la decesul cântăreței

Cei doi sunt îngropați la Cimitirul Străulești, iar toți oamenii care trec pe lângă mormintele lor rămân șocați. Fanii, familia, dar și cei care i-au iubit pe cei doi, lasă tot timpul buchete de flori sau aprind câte o lumânare la căptătâiul regretatei artiste și a omului de afaceri.

A început scandalul la Ferma. Ce au avut de împărțit „bătăușii' Andrei Stoica și Elena Chiriac: „Nu îmi spui tu mie cum să fiu!'

De asemenea, locul de veci al cântăreței este mereu îngrijit, semn că în continuare este iubită de cei dragi.

Probleme cu moștenirea

Cei mai afectați sunt fiii artistei, care suferă după mama lor. În plus, Mugurel şi Cristian Sfetcu nu pot intra în posesia moștenirii lăsate de Ileana Ciuculete, din cauza unui contract semnat de Cornel Galeș pe apartamentul lăsat de interpreta de muzică populară. În cazul în care locuința lăsată moștenire de artistă nu se va elibera, băieții vor apela la un executor judecătoresc.

Elena Chiriac, cea mai tânără concurentă de la Ferma, declarații fără perdea: „Eu o iau razna de la abstinență. Am avut un vis mai plus 18′

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au trăit o iubire ca-n filme, timp de 25 de ani. S-au cunoscut într-un taxi și s-au îndrăgostit pe loc unul de celălalt. La nici patru ani de când s-au întâlnit, au decis să-și unească destinele pentru totdeauna.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter