Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania: „Costumele de baie sunt…”

Publicat pe

Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania. Jurnalista de la Prima TV a plecat în vacanță cu soțul și băiatul ei, unde au avut parte de o experiență inedită, care a lăsat-o mută, la propriu, pe îndrăgita prezentatoare de știri. Vedeta a postat o serie de fotografii, spre mirarea fanilor de pe rețelele sociale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu a plecat, în vacanță, alături de soțul său, medicul estetician Constantin Stan, și de băiatul ei din căsnicia anterioară, Petru. Toți trei s-au bucurat de o destinație inedită, cum ar fi orașul San Sebastian, aflat în nordul Spaniei.  

Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania: „Costumele de baie sunt…'Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania: „Costumele de baie sunt…'

Jurnalista a postat mai multe fotografii, mărturisindu-le fanilor de pe rețelele sociale cât de uimită a fost de experiența avută. 

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu a apărut pe Instagram într-un costum de baie minuscul.Eva Zaharescu e foarte sexy, la 20 de ani

Citește și: Ce dietă ține Andreea Berecleanu când se îngrașă 3-4 kilograme:”Intru într-un fel de…”

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Emily Burghelea a numit-o „falsă și duplicitară': „Pentru mine…”

Citește și: Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani:„Cel mai mișto bărbat din Univers'

Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania

Andreea Berecleanu a ales o destinație inedită din Spania, mai exact orașul San Sebastian. Prezentatoarea de știri de la Prima TV a plecat, în vacanță, alături de soț și de băiatul ei. Odată ajunsă acolo, vedeta a rămas uimită de tot ce a văzut. Astfel, a postat mai multe fotografii din călătoria ei, alături de un mesaj care i-a surprins pe fanii de pe rețelele sociale. 

Sunt mută de admirație!!! Știam că nordul Spaniei e diferit, însă aveam să aflu zilele acestea și în ce fel. Am ajuns deja în San Sebastian. Ce să vă spun mai întâi, celor care nu l-ați vizitat încă?

Cât timp Petru a făcut lecția de surf, am stat pe o bucată de nisip și am făcut câteva instantanee doar în jurul meu. Ele exprimă civilizație, bucurie, dar și o libertate a tinerilor înțeleasă diferit. Sunt grupuri de tineri care fac sport, vorbesc, râd, înoată sau citesc. 

Nu se fumează pe plajă, nu se beau cocktailuri, costumele de baie sunt alese cât să arate feminitate, nu vulgaritate! Părinții interacționează permanent cu copiii lor, indiferent de vârste, a scris Andreea Berecleanu, pe pagina ei de Facebook. 

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter