Ce a făcut Sorin Bontea, imediat după ce a câștigat Asia Express. A fost fotografiat într-o ipostază care spune totul despre competiție

Publicat pe

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai show-ului Asia Express. Cei doi au trecut prin probe dificile, au muncit enorm și au avut norocul de partea lor. 

Ce a făcut Sorin Bontea, imediat după ce a câștigat Asia Express. A fost fotografiat într-o ipostază care spune totul despre competițieCe a făcut Sorin Bontea, imediat după ce a câștigat Asia Express. A fost fotografiat într-o ipostază care spune totul despre competiție

S-au bucurat enorm atunci când au aflat că au câștigat competiția, iar extazul și euforia au durat minute în șir. 

Însă oboseala și extenuarea și-a spus cuvântul, așa că Sorin Bontea nici n-a mai putut ajunge în camera de hotel, motiv pentru care a adormit pe holul hotelului. 

Imaginea a fost publicată chiar de el.

„Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express Romania …am adormit în holul hotelului 😁', a scris Sorin Bontea, fotografia în care apare dormind pe canapea, în echipamentul de competiție, strângând zeci de mii de reacții.

Chef Bontea a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, după difuzarea ultimei ediții din Asia Express. El a spus că a câștigat un prieten pe viață, pe Răzvan, și că nu exista un om mai potrivit cu care să fi plecat la drum. A mărturisit că au fost momente grele, însă experiența a meritat fiecare secundă de sudoare și chin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter