Ce a găsit menajera lui Răzvan Ciobanu în casa acestuia: ”Nu pot să uit privirea lui...”

Publicat pe

A trecut aproape o săptămână de la moartea lui Răzvan Ciobanu, dar pe zi ce trece tot mai apar informații despre celebrul designer. A fost un personaj controversat în showbiz-ul românesc, iar chiar și acum, după ce s-a stins din viață, continuă să fie subiectul zilei în presa tabloidă.

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit într-un interviu despre problemele cu care se confrunta regretatului designer. Nu mai este deloc un secret faptul că Răzvan Ciobanu avea probleme cu banii, mai mult chiar el a recunoscut asta.

Femeia care îi făcea curățenie a povestit că acesta nici nu a plătit-o și i-a spus cu capul plecat că îi este rușine că nu are bani să îi dea în ziua respectivă. Menajera a dezvăluit că a găsit în casa lui Răzvan Ciobanu o pipetă și că acesta devenea foarte agitat atunci când nu o găsea la locul ei. Doamna de la curățenia și-a dat seama că designerul se droga.

„Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute. Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri. Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească.

Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el. Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare', a spus menajera lui Răzvan Ciobanu pentru Antena Stars.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter