Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic: „E greu să găsești perfecțiunea”

Publicat pe

Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic. Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a ajuns mereu în atenția publicului larg datorită experiențelor sale de viață extrem de intrigante. Recent, ea a oferit un interviu în care a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său biologic. Iată ce a învățat diva de la Ioan Bănicioiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu este o vedetă extrem de controversată. Deși aceasta a fost implicată în multe situații tensionate, inclusiv cu membrii familiei sale, despre tatăl său biologic are doar cuvinte de laudă. Aceasta a povestit în ce direcție a educat-o părintele său și cum i-a marcat copilăria.

Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic: „E greu să găsești perfecțiunea'Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic: „E greu să găsești perfecțiunea'

Ea susține că părintele său biologic a fost cel care a învățat-o cum să aibă grijă de igiena sa. Iată ce a povestit Oana în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!’

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…’

Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic

Se pare că Oana Zăvoranu și tatăl ei biologic au avut o relație extrem de specială, pe care diva nu a discutat-o de multe ori în mod public. Aceasta susține că el a fost cel care a învățat-o să aibă întotdeauna grijă de igiena sa, dar și de curățenia mediului în care se află.

'O prințesă trebuie să fie curată, o prințesă care miroase urât, nu e prințesă, o prințesă care nu are dinții curați, nu e prințesă. Dacă nu are lenjerie intimă curată, de la tata am învățat că o prințesă trebuie să știe să facă și curățenie dacă e singură în castel și nu are pe nimeni în jur', a spus aceasta la Antena Stars.

„E greu să găsești perfecțiunea'

Aceasta susține că întotdeauna o femeie caută în partenerul său imaginea tatălui, în timp ce la bărbați este invers. Ea este de părere că niciodată nu va mai întâlni o persoană după asemănarea părintelui ei.

'E greu să găsești perfecțiunea în bărbatul pe care îl alegi, perfecțiunea tatălui. Nimeni nu o să fie ca tata, așa cum, pentru băieți, va zic eu, nu o să fie nimeni ca mama. Relația mea cu tata era specială, merita, era un om absolut deosebit.', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter