Ce a pățit Denisa Filcea, soția lui Flick, la ultima călătorie cu avionul: „Mi s-a făcut rău. Un comportament inuman”

Publicat pe

Denisa Filcea susține că a trecut printr-o experiență îngrozitoare în avion. Soția lui Flick le-a relatat întâmplarea urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, confesându-se astfel public. Vedeta a povestit, pe larg, pe Instagram situația neplăcută pe care a avut-o în aeronavă, în drum spre Paris. Iată motivul nemulțumirilor vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Filcea a avut parte de o experiență neplăcută în avion. Cel puțin asta reiese din spusele vedetei, care s-a plâns de condițiile zborului către Paris. Soția lui Flick sau Domnul Rimă, așa cum e cunoscut de publicul larg, susține că a trecut printr-o situație oribilă.

Ce a pățit Denisa Filcea, soția lui Flick, la ultima călătorie cu avionul: „Mi s-a făcut rău. Un comportament inuman'Ce a pățit Denisa Filcea, soția lui Flick, la ultima călătorie cu avionul: „Mi s-a făcut rău. Un comportament inuman'

Denisa Filcea e extrem de activă pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, soția lui Flick a strâns o comunitate impresionantă pe contul ei de Instagram. Miss Planet le-a povestit recent internauților despre experiența neplăcută pe care a avut-o în timpul zborului către Paris.

Citește și: Flick și Denisa Filcea sărbătoresc doi ani de căsnicie. Ce poezie a compus Flick:„Cât de norocoși suntem'

Citește și: Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special:„Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu'. Imagini de la eveniment

Citește și: Cătălin Botezatu e pregătit să se căsătorească:”Da, o voi face publică”. Cum arată femeia ideală pentru el

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Ce a pățit Denisa Filcea, soția lui Flick, la ultima călătorie cu avionul

Conform declarațiilor Denisei Filcea, soției lui Flick i s-a părut inuman faptul că pasagerii nu ar fi primit „absolut nimic de mâncare', timp de trei ore. Aceștia ar fi primit în schimb doar un pahar cu apă. Extrem de deranjată, Denisa Filcea a susținut că angajații din avion ar fi avut un comportament ce „vizează ridicolul'.

„Tocmai am ajuns la hotel, a fost un zbor oribil, mi s-a făcut rău, pentru că cei de la companie consideră că este perfect ok ca timp de 3 ore să nu primim absolut nimic de mâncare. Am primit un pahar cu apă și, mă rog, oricum comportamentul lor vizează ridicolul.

Era o doamnă care avea un flacon de 2 litri în mână și în cealaltă mână pahare și întreba ca la piață dacă vrea cineva apă. Ceva absolut oribil. Sincer, dacă nu suntem capabili să facem un lucru, de ce nu lăsăm pe alții?

Totuși transportați oameni, mi se pare un comportament inuman. Și ce e mai penibil este că zboară și străini și e penibil că ei au ca scuză pentru faptul că nu-ți dau măcar o alună pandemia. Și, culmea, înainte de pandemie îți dădeau o apă la 0,5 l și acum îți dau un pahar', a spus soția lui Flick.

Soția lui Flick e revoltată pe faptul că avionul a întârziat jumătate de oră

În plus, Denisa Filcea a mai povestit că avionul a avut și întârziere.

„Ideea e că pe lângă zborul de aproximativ 3 ore, am plecat cu întârziere de 30 de minute și am mai stat vreo 20, pentru că nu i-au lăsat să deschidă ușile, adică nu știu de ce trebuie să ne facem de râs mereu și peste tot cu serviciile.

Fac această postare și dau și tag, pentru că așa ne-a spus în avion, când ne-am dat jos. Din punctul meu de vedere, ar trebui să fie ilegal să faci așa ceva', a conchis ea.

Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată

De când a adus-o pe lume pe fetița sa, soția lui Flick a mărturisit că a făcut față tuturor provocărilor care vin la pachet cu rolul de părinte. Aceasta este de părere că, pentru a avea o viață „fericită’, trebuie să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba.

Denisa Filcea a povestit că fetița sa are deja un program regulat de somn. Atunci când cea mică nu doarme bine noaptea, proaspăta mămică se odihnește în timpul zilei.

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm.

Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea’, a explicat Denisa Filcea, mai demult, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter