Ce au făcut vedetele în acest weekend

Publicat pe

În timp ce vedetele din România au făcut sport sau au participat la petreceri în acest weekend, plimbările cu bicicleta sau vizionarea Super Bowl au fost principalele preocupări ale celebrităţilor de la Hollywood.

 

Andreea şi Cabral Ibacka s-au simţit minuat la petrecerea de 16 ani a postului Acasă, organizată într-un club din Centrul Bucurestiului.

 

Oana Cuzino şi-a început ziua de duminică făcând puţin sport, vedeta alegând mai intâi un exerciţiu de Pilates pentru picioare.

 

Ce au făcut vedetele în acest weekendCe au făcut vedetele în acest weekend

 

 

Horia Brenciu a ales să se fotografieze alături de fiica lui, Mina, care a împlinit sâmbătă 1 an şi 3 luni. Astăzi împlinim 1 an şi 3 luni şi promitem solemn ca în câteva zile să mergem în 2 picioruşe… Cât despre cântat, mai aşteptăm vreo câteva luni. Vreţi să ne vedeţi dansând?', a scris vedeta pe pagina de Facebook.

 

Pink a ales să se relaxeze în acest weekend ieşind la o plimbare cu bicicleta alături de fiica ei, Willow, si câţiva prieteni buni.

 

David Beckham a urmărit finala Super Bowl în compania pilotului de formula 1, Lewis Hamilton. În tribunele din New Jersey s-au mai aflat Paul McCartney, Michael Douglas sau Catherine Zeta-Jones.

 

Modelul britanic Kelly Brook şi prietenul ei, David McIntosh, au întors toate privirile pe o plajă din Miami, cei doi aflându-se într-o formă fizică de excepţie.

 

Jessica Alba şi soţul ei, Cash Warren, au avut un weekend extrem de liniştit, cei doi ieşind la masa şi apoi în parc alături de fetiţele lor, Honor şi Haven.

 

Naomi Watts şi Liev Schreiber s-au plimbat cu bicicletele pe străzile din Santa Monica alături de cei doi băieţi ai lor, Alexander şi Samuel

 

Gwyneth Paltrow a strălucit pe covorul roşu al celei de-a 49-a ediţii a premiilor Golden Camera de la Berlin, iar Cameron Diaz a realizat o şedinţa foto în St. Barth. Purtând un costum de baie alb, actriţa s-a bucurat de acest shooting, ea părând extrem de apropiată de fotograful Giampaolo Sgura.

 

Foto: Hepta, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter